Wij sponsoren je (techniek) project !

Lasergraaf.nl heeft een ideologische inslag en in deze hoedanigheid geven we graag terug aan de maatschappij. Dit doen we op veel manieren waaronder ook directe sponsoring.

Wil je in aanmerking komen voor een sponsoring door Lasergraaf.nl stuur ons dan een bericht via lasergraaf@gmail.com . Bij je aanvraag kijken we of je ons voldoende achtergrond informatie geeft, of je project raakvlakken heeft met techniek, metaal, lasers , kunst , of creatieve richtingen, en we kijken waar je project of activiteit plaats vindt. Uiteraard willen we ook graag weten hoe je onze sponsoring in wilt zetten.

Met geld , kennis of producten !

We sponsoren op diverse manieren. Uiteraard behoren financiele bijdrages tot de mogelijkheden, maar als het helpt denken we ook graag mee bij je project of activiteiten. Ook behoort het leveren van door ons geproduceerde producten tot de opties. Geef dan ook duidelijk aan waar je naar op zoek bent en hoe we je kunnen helpen !

1 gedachte op “Wij sponsoren je (techniek) project !”

 1. Geachte Lasergraaf,

  Wij zijn zeven eerstejaars werktuigbouwkunde studenten aan de TU Delft. Jaarlijks wordt er een ontwerpwedstrijd georganiseerd waarin alle 600 eerstejaars in groepjes van zeven strijden voor de verschillende prijzen. Dit jaar hebben we de opdracht gekregen een ‘Marktlander’ te ontwerpen, een wagen/robot die een val moet kunnen overleven, zich kan voortbewegen en een box moet kunnen lossen.

  Wij hebben een ontwerp bedacht dat naar verwachting hoge ogen zal gooien op de wedstrijddag (19 juni 2019) op de Markt in Delft. Onze Marktlander beweegt zich voort met behulp van rupsbanden en bevat (blad)veren om de val op te vangen. Graag mailen wij meer informatie over ons ontwerp (al uitgewerkt en doorgerekend in het computerprogramma SolidWorks). Meer informatie over de ontwerpwedstrijd zelf is te vinden op http://project.3me.tudelft.nl/marktlander/index.htm

  Helaas ziet het er naar uit dat wij ons budget van €80,- ruim gaan overschrijden. Naar verwachting gaan alle onderdelen rond de €150,- kosten. Zouden jullie ons willen sponsoren? In ruil daarvoor zouden wij bijvoorbeeld onze Marktlander kunnen beplakken met Lasergraaf stickers/reclame. Helemaal gaaf lijkt het ons als we de naam Lasergraaf in het frame graveren. Dit kan Lasergraaf veel publiciteit opleveren, want op de wedstrijddag zijn diverse media aanwezig en eerdere jaren waren er duizenden toeschouwers. Het winnende ontwerp komt in het museum ‘Science Centre Delft’, wat nog meer publiciteit oplevert. Overige ontwerpen komen in de drukke hal van de faculteit Werktuigbouwkunde, Materiaalkunde, Maritieme techniek en Klinische Technologie.
  Voor het realiseren van ons ontwerp gaan we wel lasersnijden (bijvoorbeeld in een 2 mm aluminium plaat), alleen dit kan ook in de werkplaats op de TU, dus daar hebben we niet per se extra hulp bij nodig.
  Wij staan ook open voor andere sponsormogelijkheden.

  Ik kijk uit naar jullie reactie. Voor meer informatie kunt u mij ook altijd bellen

  Met vriendelijke groet,
  Maarten de Jong
  06-40470929
  M.F.deJong-1@student.tudelft.nl
  namens projectgroep WB66

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Scroll naar top
0

Your Cart