Wij sponsoren je (techniek) project !

Lasergraaf.nl heeft een ideologische inslag en in deze hoedanigheid geven we graag terug aan de maatschappij. Dit doen we op veel manieren waaronder ook directe sponsoring.

Wil je in aanmerking komen voor een sponsoring door Lasergraaf.nl stuur ons dan een bericht via lasergraaf@gmail.com . Bij je aanvraag kijken we of je ons voldoende achtergrond informatie geeft, of je project raakvlakken heeft met techniek, metaal, lasers , kunst , of creatieve richtingen, en we kijken waar je project of activiteit plaats vindt. Uiteraard willen we ook graag weten hoe je onze sponsoring in wilt zetten.

Met geld , kennis of producten !

We sponsoren op diverse manieren. Uiteraard behoren financiele bijdrages tot de mogelijkheden, maar als het helpt denken we ook graag mee bij je project of activiteiten. Ook behoort het leveren van door ons geproduceerde producten tot de opties. Geef dan ook duidelijk aan waar je naar op zoek bent en hoe we je kunnen helpen !

1 gedachte op “Wij sponsoren je (techniek) project !”

 1. Geachte Lasergraaf,

  Wij zijn zeven eerstejaars werktuigbouwkunde studenten aan de TU Delft. Jaarlijks wordt er een ontwerpwedstrijd georganiseerd waarin alle 600 eerstejaars in groepjes van zeven strijden voor de verschillende prijzen. Dit jaar hebben we de opdracht gekregen een ‘Marktlander’ te ontwerpen, een wagen/robot die een val moet kunnen overleven, zich kan voortbewegen en een box moet kunnen lossen.

  Wij hebben een ontwerp bedacht dat naar verwachting hoge ogen zal gooien op de wedstrijddag (19 juni 2019) op de Markt in Delft. Onze Marktlander beweegt zich voort met behulp van rupsbanden en bevat (blad)veren om de val op te vangen. Graag mailen wij meer informatie over ons ontwerp (al uitgewerkt en doorgerekend in het computerprogramma SolidWorks). Meer informatie over de ontwerpwedstrijd zelf is te vinden op http://project.3me.tudelft.nl/marktlander/index.htm

  Helaas ziet het er naar uit dat wij ons budget van €80,- ruim gaan overschrijden. Naar verwachting gaan alle onderdelen rond de €150,- kosten. Zouden jullie ons willen sponsoren? In ruil daarvoor zouden wij bijvoorbeeld onze Marktlander kunnen beplakken met Lasergraaf stickers/reclame. Helemaal gaaf lijkt het ons als we de naam Lasergraaf in het frame graveren. Dit kan Lasergraaf veel publiciteit opleveren, want op de wedstrijddag zijn diverse media aanwezig en eerdere jaren waren er duizenden toeschouwers. Het winnende ontwerp komt in het museum ‘Science Centre Delft’, wat nog meer publiciteit oplevert. Overige ontwerpen komen in de drukke hal van de faculteit Werktuigbouwkunde, Materiaalkunde, Maritieme techniek en Klinische Technologie.
  Voor het realiseren van ons ontwerp gaan we wel lasersnijden (bijvoorbeeld in een 2 mm aluminium plaat), alleen dit kan ook in de werkplaats op de TU, dus daar hebben we niet per se extra hulp bij nodig.
  Wij staan ook open voor andere sponsormogelijkheden.

  Ik kijk uit naar jullie reactie. Voor meer informatie kunt u mij ook altijd bellen

  Met vriendelijke groet,
  Maarten de Jong
  06-40470929
  M.F.deJong-1@student.tudelft.nl
  namens projectgroep WB66

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

actieve google reviews

 • 5 star review  Afgelopen vrijdag heb ik mijn desktop co2 laser Nastja opgehaald en een training gevolgd. De training kreeg ik van René van den Bergh. Veel informatie gekregen, duidelijk uitgelegd en handige tips gekregen. Thuis kon ik na het aansluiten van de machine gelijk aan de slag. Tot nu toe dus erg blij met mijn aankoop bij Lasergraaf!

  thumb Karin
  1/27/2020

  5 star review  Inmiddels twee weken zijn wij van Foretti.nl bezig met onze nieuwe Nastja 60w, en wat een machine! Ook hebben wij van René van den Bergh de basistraining gehad plus enkele tips en tricks voor het gebruik van de machine. De training was helder en duidelijk met veel mogelijkheden om vragen te stellen. Zeer tevreden, en een aanrader voor iedereen die met lasergraveren aan de gang gaat.

  thumb Hans VAN SETTEN
  9/07/2020

  5 star review  Wij hebben (O.R.S. Lek en Linge) vorige week 2 Iris Co2 lasers opgehaald bij Lasergraaf voor onze Techniek afdelingen op de Brugklas en VMBO locatie. Deze stonden keurig netjes geassembleerd klaar. René verzorgde de basistraining, waarbij wij de lasers direct hebben kunnen testen en die voor ons heel duidelijk was. Ondanks dat alles goed functioneerde bleek bij thuiskomst op school één van de koelers niet te werken, na telefonisch overleg is René direct naar Culemborg gekomen om de koeler om te ruilen. Super goede service en een dikke pluim.

  thumb johawel
  1/20/2020
 • 5 star review  Vandaag mijn lasersnijder opgehaald enden cursus van René gevolgd. Ik ben zeer tevreden met de laser & de service. René heeft mij heel goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!!

  thumb Nick Simonis
  6/29/2020

  5 star review  Lasergraaf is een bedrijf met het hart op de juiste plaats. Geen poespas alleen goede kwaliteit machines. Uitleg van René van den Bergh geeft duidelijke uitleg en ook na de aankoop is hij bijna dag en nacht bereikbaar voor wie vragen heeft.

  thumb Pim v. d. Zalm
  6/22/2020

  5 star review  Mooie lasermachine gekocht. Helaas werkte de koeling niet goed. Super fijne en snelle hulp op afstand en uiteindelijk de pomp zonder probleem omgeruild. Bedankt voor de goede service!

  thumb Susanne vd Vlist
  7/24/2020
 • 5 star review  De machine werkt fantastisch. Perfect geleverd, op tijd en volgens afspraak. Een absolute meerwaarde is Francis, de technieker van lasergraaf. Wat een service en databank is die man! Prive zal ik er ook een aankopen en dan is het zeker bij Lasergraaf en Francis als technieker! Bedankt!!

  thumb Hans Steenbeke
  7/16/2020

  5 star review  De installatie en opleiding van de Iris was prima verzorgt. Heel verhelderend, onder de bezielende leiding van René van den Bergh van de firma Lasergraaf. Ook in aanloop naar de aanschaf van dit apparaat veel tips en support ervaren van René. Ik ben dus erg tevreden over de geleverde support door Lasergraaf.

  thumb Whowter Forest
  5/24/2020

  5 star review  Gisteren mijn CO2 laser (IRIS) opgehaald ter uitbreiding van het machinepark van Festiwood. We hebben veel kennis opgedaan middels een uitgebreide training door Rene van den Bergh. De uitleg was helder en duidelijk met veel ruimte voor vragen, waarvoor dank. De machine staat inmiddels op z'n plek, nog even aansluiten en dan kunnen we aan de slag!

  thumb joost botteram
  2/19/2020
 • 5 star review  deftige klare basis uitleg van Renè , je kan meteen aan de slag eenmaal bezig altijd bereid de vragen te beantwoorden merci Renè

  thumb Gailliaert Eddy
  4/17/2020

  5 star review  René van den Bergh heeft ons weer fantastisch geholpen met de aflevering van onze tweede lasersnijder. Het voelt heel vertrouwd om met René de aflevering te doen en nog eens alle in's en out's door te nemen. Hij neemt er goed de tijd voor waardoor er steeds weer dingen geleerd worden in elk contact dat we hebben. Dank daarvoor en voor de ondersteuning naderhand.

  thumb Bruno Mol
  3/03/2020

  5 star review  Héél blij met mijn nieuwe account manager René van den Bergh, zelfs vandaag, op zondag...heeft hij mij geholpen zodat ik verder kon met een opdracht voor iDeMo hout, René nogmaals bedankt!...de 5 sterren heb je dik verdiend!

  thumb Monique Belder
  3/08/2020
 • 5 star review  Dat René van den Bergh onze nieuwe account manager is geworden is echt énorm fijn! Hij staat meteen voor je klaar als dat nodig is en helpt je super goed! Hij is een perfectionist en straalt echt passie uit voor zijn werk. Een echte topper!

  thumb Linda Botermans
  3/19/2020

  5 star review  Zeer goed geholpen door Nastja! Uitgebreide en duidelijke instructies gekregen tijdens aflevering. De graveermachine werkt naar behoren en is gebruiksvriendelijk.

  thumb Leo Blocker
  3/22/2020

  5 star review  Gisteren hebben we de basistraining voor de Nastja 60W lasermachine gevolgd bij Rene. Deze training was duidelijk, goed verzorgd en er was genoeg ruimte voor de vragen die wij hadden. Na afloop hebben we de machine ingeladen en konden we in onze werkplaats direct aan de slag.

  thumb Daphne Berk
  9/01/2020
Scroll naar top
0

Je winkelwagen