verhuur van lasersnijders en graveermachines

lasercutter en graveermachine verhuur

Doordat lasergraaf.nl een exclusief samenwerkingsverband heeft met Fablab 013 in Tilburg kunnen we hierdoor als enige in Nederland verhuur van lasermachines aanbieden op 1 van de 2 Fab Lab locaties in Tilburg.  Indien gewenst kunnen we echter ook voor langere tijd een machine plaatsen bij U op locatie.

locatie Tilburg

Verhuur van een lasersnijder of laser graveermachine kan in Tilburg al vanaf 150,- per dag. U heeft dan exclusief de beschikking over 1 van onze lasermachines en kunt tijdens uw huurperiode terugvallen op de expertise van de labmanagers ter plaatse. Voor gevoelige (proto)projecten kunt U indien gewenst ook de machine afhuren in een afgesloten privé ruimte. Neem voor details, offerte en voorwaarden contact op met : fablab013@gmail.com

Een laser snij of graveer machine op uw eigen locatie

Vanaf slechts 500 Euro per dag heeft U al een complete laser set-up inclusief begeleider / instructeur voor demonstraties en/of productie.

Indien U tijdelijk een lasermachine op uw eigen locatie in wilt zetten kunnen wij U een compleet maatwerk pakket aanbieden. Hierbij wordt de machine door een vakkundig lab-manager op uw locatie aangesloten en in bedrijf gesteld. Huren op eigen locatie is al mogelijk vanaf 1 dag. In uw huurprijs is transport in Nederland of België, en montage en in bedrijf stellen reeds inbegrepen. Houd a.u.b. rekening met een hoge borg-stelling welke na afloop van de huurperiode uiteraard weer snel terug gestort wordt. Omlooptijd voor het afleveren van huurmachines is gemiddeld 1 week, boek uw  machine dus op tijd !

Voor evenementen , beurzen , shows en demonstraties heeft lasergraaf speciale mobiele lasermachines in de verhuur. Deze machines kunnen eenvoudig in een klein busje vervoerd worden of zelfs achter in een station wagon. Na het volgen van een cursus zijn onze machines zeer eenvoudig zelf te bedienen. Lasergraaf kan desgewenst ook lasermachine operators (M/V) inzetten voor uw evenementen. Indien U naast de machine ook een operator / lab-manager in wilt huren vragen wij U een uitgebreide e-mail te sturen met daarin minimaal  :

  • evenement locatie
  • tijden van het evenement
  • wanneer kan er opgebouwd / afgebouwd worden
  • hoeveel operators wilt U inhuren (voorkeur meertalig , man/vrouw , kleding etc.)
  • hoeveel bezoekers / gebruikers verwacht U te bedienen tijdens het evenement

Stuur uw aanvraag voor huur van een laser machine + eventueel een begeleider aub naar : fablab013@gmail.com 

 

 

prijzen ex b.t.w.

10 gedachtes op “verhuur van lasersnijders en graveermachines”

  1. Geachte Heer,

    Wat kost het om deze machine te huren per maand met 150 watt laservermogen,Rotatiemodule, HEPA filtersectie en Incl. Super pakket standaard pakket.

    Gr, Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Scroll naar top
0

Your Cart