verhuur van lasersnijders en graveermachines

lasercutter en graveermachine verhuur

Lasergraaf.nl heeft een exclusieve sponsorovereenkomst met Fablab 013 in Tilburg waardoor je in deze publieke werkplaats zelf onze machines tegen kostprijs kunt huren voor het maken van eigen projecten en unieke werkstukken.

locatie Tilburg

Verhuur van een lasersnijder of laser graveermachine kan in Tilburg al vanaf 150,- per dag. Je hebt dan exclusief de beschikking over 1 van onze lasermachines en kunt tijdens je huurperiode terugvallen op de expertise van de labmanagers ter plaatse. Voor gevoelige (proto)projecten kun je indien gewenst ook de machine afhuren in een afgesloten privé ruimte. Neem voor details, offerte en voorwaarden contact op met : fablab013@gmail.com

EVENEMENTEN : Een laser snij of graveer machine op uw eigen locatie

Vanaf slechts 500 Euro per dag heb je al een complete laser set-up inclusief begeleider / instructeur voor demonstraties en/of productie op je eigen locatie.

Indien je tijdelijk een lasermachine op eigen locatie in wil zetten kunnen we een compleet maatwerk pakket aanbieden. Hierbij wordt de machine door een vakkundig lab-manager op locatie aangesloten en in bedrijf gesteld. Huren op eigen locatie is al mogelijk vanaf 1 dag. In de huurprijs is transport in Nederland of België, en montage en in bedrijf stellen reeds inbegrepen. Houd a.u.b. rekening met een ietwat hoge borg-stelling welke na afloop van de huurperiode uiteraard weer snel terug gestort wordt. Omlooptijd voor het afleveren van huurmachines is gemiddeld 1 week, boek je  machine dan ook op tijd !

Voor evenementen , beurzen , shows en demonstraties heeft lasergraaf speciale mobiele lasermachines in de verhuur. Deze machines kunnen eenvoudig in een klein busje vervoerd worden of zelfs achter in een station wagon. Na het volgen van een cursus zijn onze machines zeer eenvoudig zelf te bedienen. Lasergraaf kan desgewenst ook lasermachine operators (M/V) inzetten voor uw evenementen. Indien je naast de machine ook een operator / lab-manager in wilt huren vragen we je een uitgebreide e-mail te sturen met daarin minimaal  :

  • evenement locatie
  • tijden van het evenement
  • wanneer kan er opgebouwd / afgebouwd worden
  • hoeveel operators wil je inhuren (voorkeur meertalig , man/vrouw , kleding etc.)
  • hoeveel bezoekers / gebruikers verwacht je te bedienen tijdens het evenement

Stuur uw aanvraag voor huur van een laser machine + eventueel een begeleider aub naar : lasergraaf@gmail.com 

prijzen ex b.t.w.

10 gedachtes op “verhuur van lasersnijders en graveermachines”

  1. Geachte Heer,

    Wat kost het om deze machine te huren per maand met 150 watt laservermogen,Rotatiemodule, HEPA filtersectie en Incl. Super pakket standaard pakket.

    Gr, Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Scroll naar top
0

Your Cart