vergelijk lasersnijder : lasergraaf IRIS 60x40cm vs. Vrotech BRM 4060

In deze post vergelijken we de 60 x 40 cm werkbereik lasersnijders van Lasergraaf en Vrotech / BRM. Deze informatie is gebaseerd op een toetsing op 24 maart 2020. De data in onderstaande tabellen is verkregen via de respectievelijke websites van de aanbieders.

De 60 x 40 cm. lasercutter is een populair model voor de kleinere werkplaatsen, scholen en thuisgebruikers. Deze machine kan honderden materialen snijden, graveren en perforeren. Metaal snijden is niet mogelijk met deze machines.

 

Lasergraaf IRIS 60×40 cm


PRIJS : Eu. 6.995,=
vermogen : 80 watt
datum : 24 maart 2020


volautomatische 60×40 cm werktafel

vrotech brm 4060


PRIJS : Eu. 9.750,=
vermogen : 80 watt
datum : 24 maart 2020


vrotech brm 4060 wordt geleverd inclusief :

 • cw-5000 actieve koelmachine
 • afzuigventilator
 • luchtcompressor
 • messentafel
 • honingraat tafel
 • onbekend
 • onbekend
 • software
 • afhalen of bezorgen
 • afmeting : 1400 × 900 × 1000 mm

website : https://vrotech.nl/brm-lasers/brm-4060/

 

vergelijkingen worden geacht correct te zijn op de hierboven aangegeven datum. informatie is op die datum verkregen via de URL’s zoals boven vermeld. Indien een website niet aangeeft of een optie of feature van toepassing is wordt “onbekend” vermeld.

actieve google reviews

 • review rating 5  René van den Bergh heeft ons weer fantastisch geholpen met de aflevering van onze tweede lasersnijder. Het voelt heel vertrouwd om met René de aflevering te doen en nog eens alle in's en out's door te nemen. Hij neemt er goed de tijd voor waardoor er steeds weer dingen geleerd worden in elk contact dat we hebben. Dank daarvoor en voor de ondersteuning naderhand.

  thumb Bruno Mol
  3/03/2020

  review rating 5  Gisteren mijn CO2 laser (IRIS) opgehaald ter uitbreiding van het machinepark van Festiwood. We hebben veel kennis opgedaan middels een uitgebreide training door Rene van den Bergh. De uitleg was helder en duidelijk met veel ruimte voor vragen, waarvoor dank. De machine staat inmiddels op z'n plek, nog even aansluiten en dan kunnen we aan de slag!

  thumb joost botteram
  2/19/2020

  review rating 5  Wij hebben (O.R.S. Lek en Linge) vorige week 2 Iris Co2 lasers opgehaald bij Lasergraaf voor onze Techniek afdelingen op de Brugklas en VMBO locatie. Deze stonden keurig netjes geassembleerd klaar. René verzorgde de basistraining, waarbij wij de lasers direct hebben kunnen testen en die voor ons heel duidelijk was. Ondanks dat alles goed functioneerde bleek bij thuiskomst op school één van de koelers niet te werken, na telefonisch overleg is René direct naar Culemborg gekomen om de koeler om te ruilen. Super goede service en een dikke pluim.

  thumb johawel
  1/20/2020
 • review rating 5  René heeft ons goed ingelicht over de mogelijkheden van een lasergrafeer machine. Dit doormiddel van een interactieve uitleg waarbij we zelf ook al de machine mochten gebruiken, erg leuk! We waren daarom ook snel overtuigd dat we er een wilde, en dat hij van lasergraaf zou komen. Ook nu we de machine al een tijdje hebben blijft René betrokken en vraagt regelmatig of we nog ergens tegen aan lopen. Al met al super tevreden dus!

  thumb Rhona Bos
  1/23/2020

  review rating 5  Afgelopen vrijdag heb ik mijn desktop co2 laser Nastja opgehaald en een training gevolgd. De training kreeg ik van René van den Bergh. Veel informatie gekregen, duidelijk uitgelegd en handige tips gekregen. Thuis kon ik na het aansluiten van de machine gelijk aan de slag. Tot nu toe dus erg blij met mijn aankoop bij Lasergraaf!

  thumb Karin
  1/27/2020
choose language »
Scroll naar top
0

Your Cart