uw privacy en lasergraaf.nl

Privacy Statement

Dit Privacy Statement is voor het laatst gewijzigd op 01 mei 2018.

Wij zijn ons ervan bewust dat jij vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Wij hebben wel gegevens van je nodig om je zo goed mogelijk te helpen. Om welke gegevens dat gaat en waarvoor lasergraaf.nl  ze gebruikt lees je hieronder. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang we je gegevens bewaren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van lasergraaf.nl. Je dient je ervan bewust te zijn dat lasergraaf.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

lasergraaf.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Waarvoor gebruiken we je gegevens

lasergraaf.nl verwerkt je gegevens met inachtneming van alle toepasbare privacywetten. Daarbij houden wij voor de verwerking van persoonlijke gegevens vanzelfsprekend rekening met de basisbeginselen van de wetgeving inzake gegevensbescherming. Daarom verwerken wij je gegevens in principe alleen voor de aan jou in deze privacyverklaring uitgelegde of bij het verzamelen van de gegevens doorgegeven doelen. Dat zijn in eerste instantie gegevens voor de afhandeling en levering van een aankoop, het personaliseren en de verdere ontwikkeling, evenals de veiligheid van onze diensten. Daarnaast gebruiken wij uw gegevens in het kader van de strenge Europese wetgeving inzake de gegevensbescherming, maar ook voor andere doelen zoals productontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek (vooral op het gebied van machinaal leren, kunstmatige intelligentie en deep learning) en marktonderzoek, voor de verbetering van zakelijke processen, een op de behoeften afgestemde vormgeving van onze diensten en voor gepersonaliseerde advertenties.

We hebben gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken tussen jou en lasergraaf.nl bij aankoop van een product en je recht op garantie. Dit geldt bij:

– Bestelling van een product
– Bezorging
– Retouren & reparatie
– Contact met de klantenservice

Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dat betekent dat we al onze klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen. Hierbij denken we altijd aan jouw privacy. Dit geldt voor:
– Reviews & klanttevredenheidsonderzoek
– Contact met onze klantenservice
– Bezoek aan de  lasergraaf.nl website
– E-mail
– Persoonlijk advies
– Acties
– Social media
– Beveiliging en wifi

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden. Maar ook de bewaarplicht van de belastingdienst met betrekking tot onze administratie. En soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je een gepersonaliseerd product wilt bestellen.

Jouw persoonsgegevens worden bij  lasergraaf.nl veilig, d.w.z. gecodeerd overgedragen. Dat geldt voor je bestelling. Wij gebruiken daarvoor het encryptiessysteem SSL (Secure Socket Layer). Bovendien beveiligen wij onze websites en andere systemen door technische en organisatorische maatregelen tegen verlies, vernieling, ongeoorloofde toegang, verandering of verspreiding van jouw gegevens door onbevoegde personen.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van  lasergraaf.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Voor onze dienstverlening is het soms nodig om je gegevens door te geven aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening.

Het betreft dan deze partijen: bezorgpartners, betaalpartners en de partijen die onze reviews verzamelt (Webwinkelkeur). Onze bezorgpartner moet tenslotte je bestelling afleveren op het juiste adres. Partijen zoals Google komen in beeld zodra we je gerichte advertenties laten zien, bijvoorbeeld op basis van je interesse in bepaalde producten. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.

We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

Bewaren van je gegevens

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op onze eigen beveiligde servers van  lasergraaf.nl of die van een derde partij binnen de Europese Unie. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

We bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we alle data die we van je hebben. Of gebruiken we jouw gegevens anoniem, omdat we bepaalde data nodig hebben voor interne analyses en rapportages zoals de waarde van je bestelling.

Hoe werkt dat in de praktijk. We houden bepaalde termijnen aan, waarna we je gegevens verwijderen. Het gaat over deze gegevens:

Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. Daarna gebruiken we alleen anonieme gegevens voor interne rapportages. Je moet zelf ook de facturen van je aankopen goed bewaren, voor bijvoorbeeld je garantie.

Gegevens die we gebruiken om fraude te voorkomen bewaren we heel lang. Niet leuk, wel nodig.

Reclame en marktonderzoek, gegevensanalyses

Wij gebruiken jouw gegevens, ook in het kader van gegevensanalyses, voor reclame en marktonderzoek. Daarmee beogen wij in het bijzonder de onderstaande doelen:
– de indeling van verschillende doel- en gebruikersgroepen in verband met marktonderzoek (gebruikerssegmentering)
– het inzicht in de verschillende doelgroepen en hun dienovereenkomstige gewoontes en interesses bij het winkelen
– het verkrijgen van inzicht in de demografie, interesses, aankoopgewoonte en waarvoor de producten gebruikt worden van onze gebruikers
– het vroegtijdig herkennen van trends op het gebied van mode en online-shopping
– de toezending van advertenties-retargeting via facebook en google shopping/adwords aan bestaande klanten
– de planning, uitvoering en vervolgcontrole van reclame die aan de interesses van de aangesproken doelgroepen voldoet (gepersonaliseerde reclame)
– inzichten in hoe onze diensten worden gebruikt (gebruiksanalyse)

Al naargelang het doel maken wij bij de gegevensanalyses gebruik van de bij ons opgeslagen gegevens. Zo gebruiken wij voor analyses van het koopgedrag van onze gebruikers samengevoegde (gecodeerde), statistische, gedepersonaliseerde (geanonimiseerde) profielgegevens evenals aankoopgegevens en apparaat- en toegangsgegevens, om het koopgedrag door middel van gegevensanalyses te kunnen achterhalen en analyseren. Zo krijgen wij anonieme informatie over het algemene gebruiksgedrag van onze gebruikers.

Apparaat en toegangsgegevens

Jouw gegevens gebruiken wij voor de beschikbaarstelling van de websites van  lasergraaf.nl . Naast de apparaat- en toegangsgegevens, die bij ieder gebruik van deze service ontstaan, hangt de soort verwerkte gegevens evenals de verwerkingsdoelen vooral af van het feit hoe jij de voor onze diensten beschikbaar gestelde functies en diensten gebruikt. Daarnaast gebruiken wij de bij het gebruik van onze diensten ontstane gegevens om uit te vinden hoe ons online-aanbod wordt gebruikt. Wij gebruiken deze informatie onder anderen in verband met de shopping-personalisering, voor de verbetering van onze diensten evenals voor gepersonaliseerde reclame.Wij verzamelen in principe alle gegevens die jij rechtstreeks via onze diensten doorgeeft.

Bij iedere toegang tot onze servers en databanken ontstaan apparaat- en toegangsgegevens, die in zogenaamde serverlogbestanden worden vastgelegd. Het daarin opgenomen IP-adres wordt aan het einde van de betreffende sessie geanonimiseerd, zodra de opslag voor de beschikbaarheid van de functies van de betreffende website niet meer nodig is.

Social Media Plug-ins

In onze verschillende webshops vind je social media plug-ins („Plug-ins“) van verschillende sociale netwerken bevatten. Met behulp van deze plug-ins kun je inhoud bijvoorbeeld delen of producten bij anderen aanbevelen. De plug-ins zijn standaard uitgeschakeld en versturen daarom geen gegevens. Door op de plug-in te klikken (bijvoorbeeld facebook) kun je deze activeren.

De plug-ins kunnen met een klik ook weer uitgeschakeld worden. Als de plug-ins geactiveerd zijn, bouwt je webbrowser een directe verbinding op met de webservers van het betreffende sociale netwerk. De inhoud van de plug-ins wordt door het sociale netwerk rechtstreeks aan je webbrowser overgedragen en van deze browser in onze website opgenomen. Door de koppeling van de plug-ins krijgt het sociale netwerk de informatie, dat je een bepaalde pagina van lasergraaf.nl hebt geopend en verzamelt op die manier jouw apparaat- en toegangsgegevens. Ook wanneer je bent ingelogd op een social network wordt je webshopbezoek aan jouw account van het desbetreffende social netwerk gekoppeld. Het doel en de omvang van het verzamelen, de verdere verwerking en het gebruik van de gegevens door sociale netwerken evenals jouw desbetreffende rechten en instellingsmogelijkheden ter bescherming van je privacy vind je in de privacybepalingen van het betreffende netwerk c.q. de websites. De social media plug-ins die op onze webshops worden vermeld zijn onderstaande:

Facebook
Instagram
Pinterest

Website Cookies

Onze websites gebruiken cookies en een cookie notice. Het is niet verplicht om de cookies te accepteren bij een bezoek aan lasergraaf.nl. Wij willen je wel laten weten dat onze website slechts beperkte functies kunnen hebben wanneer je de cookies niet accepteert. In jouw webbrowser kun je zelf instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd, wanneer jij daarmee akkoord gaat.

Dankzij cookies hoef je niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer je bij ons terugkomt. Lekker handig! Bovendien helpen cookies ons inzien hoe jij gebruik maakt van onze site. En hoe wij de website beter en klantvriendelijker kunnen maken. Daarnaast gebruiken we cookies ook voor marketingdoeleinden.

Cookies verwijderen of uitschakelen

Je kunt onze cookies en JavaScript natuurlijk ook uitschakelen. Houd er dan wel rekening mee dat onze websites niet optimaal werken. Hoe je cookies uit kan schakelen of verwijderen staat uitgelegd in je browser: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (iOS), Safari (macOS).

Welke cookies gebruiken we :

Statistische cookies:

Elke dag weer meten door gegevens te verzamelen om onze websites en ons assortiment te verbeteren voor jou. Met jouw, geanonimiseerde, hulp kunnen wij de kennis opdoen om de websites elke dag weer beter te maken. Deze cookies kunnen geblokkeerd worden zonder dat de navigatie en bediening van de website beïnvloed worden.

Google Analytics
Doel: met Google Analytics meten we hoe je onze webshops gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze sites te verbeteren. Zonder dit cookie missen we jouw data. Hierdoor zien we niet hoe je onze sites gebruikt en zul je langer moeten wachten op verbeteringen.
Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
Google deelt geen anonieme data met derden.

Google Adwords
Doel: dit cookie zorgt ervoor dat we kunnen zien via welke partnersite(s) je onze webshops bezoekt, bijvoorbeeld via Google AdWords. Zonder dit cookie missen we jouw data. Hierdoor zien we niet hoe je op onze websites bent gekomen en moet je langer wachten op verbeteringen.
Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
Google deelt geen anonieme data met derden.

Marketing cookies:

Deze cookies gebruiken wij voor marketingdoeleinden. Zo kunnen we je aanbiedingen sturen waar je ook écht op zit te wachten. Denk hierbij aan aanbiedingen via social media. . Deze cookies kunnen geblokkeerd worden zonder dat de navigatie en bediening van de website beïnvloed worden.

Google Analytics Remarketing
Doel: met Google Analytics meten we hoe je onze webshops gebruikt. Zo kunnen we je helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij jou past. En om je aanbiedingen te laten zien van producten waar je mogelijk geïnteresseerd in bent. Zonder dit cookie mis je persoonlijke aanbevelingen op onze websites en in het algemeen op internet.
Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
Google deelt geen anonieme data met derden.

Facebook
Doel: het cookie van van facebook ziet welke producten je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Zonder deze cookies loop je écht persoonlijke aanbiedingen mis.
Dit cookie komt van Facebook en blijft maximaal 2 jaar bewaard.
Facebook deelt geen informatie met derden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Natuurlijk kun je altijd jouw gegevens aanpassen of laten verwijderen. Of inzage krijgen in jouw persoonsgegevens en een kopie ontvangen. Geen probleem uiteraard. Je kunt contact opnemen met ons per post of per e-mail. Zie onderstaande contactgegevens.
Wij kunnen wel aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Wij willen namelijk wel zeker weten dat jij het écht zelf bent. Dat doen we ook bij onduidelijke verzoeken.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit AVG privacybeleid voldoen. Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van je privacy kan je contact opnemen met de Data Protection Officer van lasergraaf.nl.

Per email:

lasergraaf@gmail.com t.a.v. Data Protection Officer

Wanneer je niet tevreden bent over hoe lasergraaf.nl omgaat met jouw privacy kan je contact opnemen met de privacy-autoriteit.

actieve google reviews

 • 5 star review  De installatie en opleiding van de Iris was prima verzorgt. Heel verhelderend, onder de bezielende leiding van René van den Bergh van de firma Lasergraaf. Ook in aanloop naar de aanschaf van dit apparaat veel tips en support ervaren van René. Ik ben dus erg tevreden over de geleverde support door Lasergraaf.

  thumb Whowter Forest
  5/24/2020

  5 star review  Inmiddels twee weken zijn wij van Foretti.nl bezig met onze nieuwe Nastja 60w, en wat een machine! Ook hebben wij van René van den Bergh de basistraining gehad plus enkele tips en tricks voor het gebruik van de machine. De training was helder en duidelijk met veel mogelijkheden om vragen te stellen. Zeer tevreden, en een aanrader voor iedereen die met lasergraveren aan de gang gaat.

  thumb Hans VAN SETTEN
  9/07/2020

  5 star review  De machine werkt fantastisch. Perfect geleverd, op tijd en volgens afspraak. Een absolute meerwaarde is Francis, de technieker van lasergraaf. Wat een service en databank is die man! Prive zal ik er ook een aankopen en dan is het zeker bij Lasergraaf en Francis als technieker! Bedankt!!

  thumb Hans Steenbeke
  7/16/2020
 • 5 star review  Goede uitleg gekregen bij de aankoop van de lasercutter. Ben nu een week met de cutter aan het testen en het resultaat is super.

  thumb Dirk Wouters
  7/15/2020

  5 star review  Ik ben super tevreden met mijn nieuwe lasersnijder (Nastja). Zij loopt als een zonnetje. De uitleg en begeleiding rond om mijn laser snijder was top. De Nastja laser snijder is zeker een aanrader voor iedereen die wilt instappen met laser snijden.

  thumb Sven Wenting
  7/21/2020

  5 star review  Zeer goed geholpen door Nastja! Uitgebreide en duidelijke instructies gekregen tijdens aflevering. De graveermachine werkt naar behoren en is gebruiksvriendelijk.

  thumb Leo Blocker
  3/22/2020
 • 5 star review  René heeft ons goed ingelicht over de mogelijkheden van een lasergrafeer machine. Dit doormiddel van een interactieve uitleg waarbij we zelf ook al de machine mochten gebruiken, erg leuk! We waren daarom ook snel overtuigd dat we er een wilde, en dat hij van lasergraaf zou komen. Ook nu we de machine al een tijdje hebben blijft René betrokken en vraagt regelmatig of we nog ergens tegen aan lopen. Al met al super tevreden dus!

  thumb Rhona Bos
  1/23/2020

  5 star review  We merkten meteen dat René wist waarover hij praat: veel kennis die hij graag met zijn klanten deelt. Een aardig man met een goede commerciële en menselijke instelling: doe zo verder René en Lasergraaf!

  thumb Nathalie Uytterhoeven
  9/24/2020

  5 star review  Mooie lasermachine gekocht. Helaas werkte de koeling niet goed. Super fijne en snelle hulp op afstand en uiteindelijk de pomp zonder probleem omgeruild. Bedankt voor de goede service!

  thumb Susanne vd Vlist
  7/24/2020
 • 5 star review  Vandaag mijn lasersnijder opgehaald enden cursus van René gevolgd. Ik ben zeer tevreden met de laser & de service. René heeft mij heel goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!!

  thumb Nick Simonis
  6/29/2020

  5 star review  Afgelopen vrijdag heb ik mijn desktop co2 laser Nastja opgehaald en een training gevolgd. De training kreeg ik van René van den Bergh. Veel informatie gekregen, duidelijk uitgelegd en handige tips gekregen. Thuis kon ik na het aansluiten van de machine gelijk aan de slag. Tot nu toe dus erg blij met mijn aankoop bij Lasergraaf!

  thumb Karin
  1/27/2020

  5 star review  Gisteren mijn CO2 laser (IRIS) opgehaald ter uitbreiding van het machinepark van Festiwood. We hebben veel kennis opgedaan middels een uitgebreide training door Rene van den Bergh. De uitleg was helder en duidelijk met veel ruimte voor vragen, waarvoor dank. De machine staat inmiddels op z'n plek, nog even aansluiten en dan kunnen we aan de slag!

  thumb joost botteram
  2/19/2020
 • 5 star review  deftige klare basis uitleg van Renè , je kan meteen aan de slag eenmaal bezig altijd bereid de vragen te beantwoorden merci Renè

  thumb Gailliaert Eddy
  4/17/2020

  5 star review  Lasergraaf is een bedrijf met het hart op de juiste plaats. Geen poespas alleen goede kwaliteit machines. Uitleg van René van den Bergh geeft duidelijke uitleg en ook na de aankoop is hij bijna dag en nacht bereikbaar voor wie vragen heeft.

  thumb Pim v. d. Zalm
  6/22/2020

  5 star review  Dat René van den Bergh onze nieuwe account manager is geworden is echt énorm fijn! Hij staat meteen voor je klaar als dat nodig is en helpt je super goed! Hij is een perfectionist en straalt echt passie uit voor zijn werk. Een echte topper!

  thumb Linda Botermans
  3/19/2020
Scroll naar top
0

Je winkelwagen