U bestelt een 100 watt laser, maar die krijgt U niet bij lasergraaf

In de wereld van CO2 laser machines wordt veel gerommeld met laserbuizen. Typische CO2 laser machines zijn voorzien van glazen laser buizen welke een vermogens-range hebben in plaats van 1 specifiek vermogen. Zo heeft een RECI W2 laserbuis bijvoorbeeld een bereik van 90 tot 100 watt, en een RECI w4 laserbuis een bereik van 100 tot 130 watt.


Voelt U hem al aan komen ?

Nu zijn er helaas leveranciers op de markt die lasermachines verkopen met 100 watt output maar in de machine een ondermaatse laser buis leveren die een piekvermogen van 100 watt kan leveren. Technisch gezien liegt de leverancier hier niet, maar juist is het zeer zeker niet. Door een laserbuis continu op piekvermogen te belasten zal deze zeer snel opbranden en wordt de levensduur extreem verkort.

Als lasergraaf een 80 watt laser machine verkoopt krijgt U daarin een RECI W2 buis die normaal dus 90 – 100 watt kan leveren. Onze engineers stellen de machine intern naar beneden af op de juiste milli-amperes. Hierdoor wordt uw laser buis nooit overbelast en krijgt U een veel stabielere laserbundel met een veel langere levensduur.

Bij 100 watt laser machines leveren wij altijd een RECI w4 laserbuis die geschikt is voor 100 – 130 watt. Ook deze zijn naar beneden bijgeregeld zodat U de volle 100 watt vermogen krijgt en jaren lang kunt genieten van uw lasermachine.

Alle buizen in lasergraaf lasermachines worden in het lab getest en zijn voorzien van een keuringslabel. Lasergraaf levert alleen “best-in-class” RECI en YONGLI laserbuizen.

4 thoughts on “U bestelt een 100 watt laser, maar die krijgt U niet bij lasergraaf”

  1. Eu tinha um tubo laser RECI W2. O Fabricante falou que era de 100 watts.
    No tubo vem marcado na etiqueta que vem nele 100 watts. Mas, creio que teria sido de 90 watts pico de 100 watts.
    Durou apenas de 2010 a 2019. Lógico que nunca sobrecarreguei.
    Alguém sabe onde poderia fazer uma recarga dele?

  2. hallo und guten tag. können si emir sagen, ab welcher leistung eine 130/150 watt von yongli AS6 röhre stabil arbeitet? wieviel % würde mich interessieren.

    vielen dank

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.