retouren en teruggave beleid

Kopen op afstand

Zoals bij de meeste producten die U online koopt heeft U ook bij lasergraaf 14 dagen bedenktijd nadat U een product ontvangen heeft. Binnen 14 dagen na ontvangst van het door U via de webshop bestelde product kunt U het ongebruikte product terug sturen in originele staat en in originele verpakking. De verzendkosten zijn daarbij voor Uw rekening.

Wilt U een product terug sturen binnen de zichttermijn neem dan eerst contact op met ons per e-mail ( lasergraaf@gmail.com ).

Geen zicht-termijn

De zichttermijn van 14 dagen is niet van toepassing op producten die voor U op maat gemaakt worden of voor producten die in speciale configuraties geleverd worden. Hieronder vallen alle laser snijmachines en laser graveermachines.

De zichttermijn van 14 dagen is ook niet van toepassing voor B2B transacties ( verkoop aan bedrijven ).

Twijfelt U of voor uw bestelling een zichttermijn geldt ? Neem dan eerst contact op met ons per e-mail.

Garantie / DOA

Voor al onze producten conformeert lasergraaf.nl zich aan het algemeen Nederlands garantie-recht. In het burgelijk wetboek worden Uw rechten en plichten ten aanzien van product-garantie uitvoerig beschreven. Dit betekent dat garantie-termijnen (indien niet anders aangegeven) kunnen varieren per product. Uiteraard mag U er van uit gaan dat alle geleverde producten 100% in orde zijn bij levering of ontvangst, maar of U daarna nog garantie geniet hangt sterk af van het type product.

De garantie op laser-machines is normaal gesproken bijvoorbeeld 1 jaar, maar laserbuizen hebben normaal gesproken maar 1 maand garantie. Mocht een product onverhoopt een defect vertonen bij ontvangst of tijdens de garantie-periode, neem dan contact op met ons per e-mail. We zoeken dan samen met U naar de snelste oplossing om uw product te vervangen of te repareren.

Wij streven ernaar om een reparatie of vervangend product binnen 7 werkdagen te realiseren. Indien we daarbij afhankelijk zijn van derden (leveranciers, engineers, fabrieken) dan kan deze termijn langer zijn. In dat geval nemen wij vooraf altijd contact met U op om de mogelijkheden te bespreken.

TERUGKOOPGARANTIE

In uitzonderlijke gevallen kunnen machines aangeboden worden met terugkoopgarantie. Deze garantie is alleen dan geldig wanneer deze expliciet op de verkoopfactuur vermeld wordt en wanneer alle facturen door de afnemer op tijd en voor 100% voldaan zijn.

Voor de terugkoopgarantie geldt :

 • De machine moet geleverd zijn of ter beschikking gesteld zijn aan de afnemer en moet door de afnemer in gebruik genomen zijn
 • De afnemer kan de machine binnen 180 dagen na inbedrijf stelling zonder opgaaf van reden retourneren
 • voor het retourneren dient afnemer eerst een schriftelijke bevestiging of e-mail van lasergraaf te ontvangen met daarin het akkoord voor retourzending
 • Alle retouren moeten door afnemer afgeleverd worden bij de lasergraaf Showroom in Hilvarenbeek
 • kosten van het vervoer voor retouren zijn voor afnemer / klant / gebruiker
 • bij complete retour levering door afnemer van alle producten zonder beschadigingen geldt een terugbetaling van 100% van de machineprijs minus de volgende verrekeningen :
  • eventuele kortingen zoals vermeld op de factuur
  • een vast re-stocking fee van Eu 350,-
  • een korting van 0,1 % op de machine prijs voor elke kalenderdag na het afleveren of ter beschikking stellen van de machine aan de afnemer tot de levering bij de lasergraaf showroom.
 • terugbetalingen geschieden per bankoverschrijving binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de goederen onder opgave van een specificatie middels een credit-nota.

Betaalmogelijkheden

Lasergraaf accepteert betalingen per (internationale) bankoverschrijving , paypal , bancontact of ING Homepay.

CONTACT

Voor garantie en retouren verzoeken wij U altijd contact op te nemen per e-mail. U en wij hebben dan een duidelijke verslaglegging voor een eventueel dossier. Ook kunt U bij de e-mail direct foto’s ,video’s of andere bestanden toe voegen.

U kunt ons bereiken op :

lasergraaf@gmail.com

Gelderstraat 89A , 5081 AB , Hilvarenbeek

telefoon : 31 6 373 402 83