rene van den bergh

Hallo, ik ben René en ik ben als Lasergraaf Hoeven onafhankelijk distributeur/dealer voor lasergraaf machines. Bij mij draait het niet om de lasermachine, maar om de producten en werkstukken van onze klanten, want daar gaat het natuurlijk allemaal om!

Na een carrière in de wereld van de telecommunicatie, ben ik nu alweer vele jaren actief in “Laserland”. Ik geef niet alleen advies rondom de aanschaf van een lasermachine, maar verzorg hierover ook uitgebreide trainingen en workshops. Een machine hebben is één, maar weten hoe je er je product of werkstuk mee moet maken, is net zo belangrijk.

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de showroom voor een vrijblijvende
demonstratie en selecteer “René van den Bergh”. Voor een training of workshop kan je mij altijd mailen. Tot ziens bij Lasergraaf Hoeven !


Lasergraaf Hoeven – onafhankelijk dealer / servicepunt

KVK 75733617

Rene van den Bergh
rene@lasergraaf.nl
+31 6 13 66 57 00