noor van houtum

Hey, mijn naam is Noor en ik werk bij lasergraaf als account manager. Naast lasergraaf ben ik ook vaak in mijn atelier bezig waar ik leer en andere materialen bewerk. In mijn atelier heb ik ook een eigen lasermachine en ik spreek dan ook vaak vanuit eigen praktijk ervaring als het gaat om hulp bij de keuze van je nieuwe CO2 laser machine.

Voordat ik bij lasergraaf begon heb ik voor de klas gestaan en weet dus als geen ander hoe ik scholen kan helpen en kan adviseren bij het implementeren van lasermachines in de les of in het techniek lokaal. Ik weet wat werkt en wat niet werkt en deel dit graag met jou.

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de showroom en vergeet niet om “NOOR” te selecteren als je account manager. Ik hoop je snel te ontmoeten.

Noor van Houtum
noor@lasergraaf.nl
+31 6 46256905

Translate »
Scroll naar top
0

Your Cart