nastja romanova

Hoi, ik ben Nastja en ben sinds 2018 account manager bij lasergraaf.nl. In mijn opleiding en stages bij o.a. Fablab013 heb ik enorm veel geleerd over CO2 lasersnijders en laser graveertechnieken. Naast lasergraaf werk ik ook bij Fablab013 als labmanager en doe daar dagelijks nog steeds veel ervaring op met hele speciale verzoeken van de meest uiteenlopende klanten. Hierdoor is mijn kennis erg breed en kan ik bouwen op jaren praktijkervaring. De desktop laser “Nastja” is naar mij vernoemd en daar ben ik best trots op.

Ik spreek naast Nederlands ook Russisch en Engels en ben ook vaak te vinden op beurzen en bij presentaties. Als hostess ben ik ook in te huren voor laser demonstraties en laser werk op jouw beurs of evenement.

Ik help je graag bij je keuze voor een CO2 laser machine of een Fiber markeer machine. Uiteraard beantwoord ik daarbij graag je vragen en kunnen we samen in de showroom met de machines werken. Maak nu direct een afspraak voor een showroom bezoek, en vergeet niet om te klikken op “NASTJA”.

Ik zie je snel …

Nastja Romanova
nastja@lasergraaf.nl
+31 6 46494542

Translate »
Scroll naar top
0

Your Cart