nastja romanova

Hoi, ik ben Nastja en ben sinds 2018 als Lasergraaf by Nastjaaa distributeur/dealer. Tijdens mijn opleiding en stages heb ik een liefde ontwikkeld voor CO2 lasersnijders en laser graveertechnieken. Naast mijn dealership werk ik ook bij Fablab013 als labmanager en heb ik daar te maken met hele speciale verzoeken van de meest uiteenlopende klanten. Hierdoor is mijn kennis erg breed en kan ik bouwen op jaren praktijkervaring. De desktop laser “Nastja” is naar mij vernoemd en daar ben ik best trots op.

Ik spreek naast Nederlands ook Russisch en Engels en ben ook vaak te vinden op beurzen en bij presentaties. Als hostess ben ik ook in te huren voor laser demonstraties en laser werk op jouw beurs of evenement.

Ik help je graag bij je keuze voor een CO2 laser machine of een Fiber markeer machine. Uiteraard beantwoord ik daarbij graag je vragen en kunnen we samen in de showroom met de machines werken. Maak nu direct een afspraak voor een showroom bezoek, en vergeet niet om te klikken op “NASTJA”.

Tot snel!


Lasergraaf by Nastja / onafhankelijk verkooppunt Kaatsheuvel

KVK 71240403

Nastja Romanova
nastja@lasergraaf.nl