Lasertape: de slimme oplossing voor lasergraveren en lasersnijden


Als u op zoek bent naar een manier om uw laserprojecten te verbeteren, te beschermen en te versnellen, dan is lasertape iets voor u. Lasertape is een speciale tape die u op uw materiaal kunt plakken voordat u gaat lasergraveren of lasersnijden. Het heeft vele voordelen, zoals:

  • Het voorkomt rookaanslag en bruine vlekken op uw werkstuk. De tape brandt schoon weg en vangt alle rook en vuil op. Zo blijft uw materiaal schoon en glanzend.
  • Het beschermt uw materiaal tegen beschadigingen door laserterugslag of zweten. De tape vormt een barrière tussen uw materiaal en de laserstraal, waardoor u geen krassen of verkleuringen krijgt.
  • Het verbetert de kwaliteit en precisie van uw gravures en snijwerk. De tape zorgt voor een beter contrast en een scherpere afwerking. U kunt zelfs door de tape heen graveren of snijden voor een haarscherp resultaat.
  • Het bespaart u tijd en geld. U hoeft geen nabewerking te doen om uw werkstuk schoon te maken of te polijsten. U kunt de tape eenvoudig verwijderen zonder lijmresten of vuil achter te laten. Of u kunt de tape laten zitten als extra bescherming tijdens het verpakken en transporteren van uw werkstuk.

Lasertape is geschikt voor honderden verschillende materialen, zoals kunststoffen, acrylaten, metalen, hout, rubber en meer. U kunt het gebruiken voor allerlei toepassingen, zoals architecturale, industriële en tactiele bewegwijzering, braille, identificatieplaten, flexibele labels, barcodes, stempels, naambordjes, badges, trofeeën, bekers en meer.

Lasertape is verkrijgbaar bij Lasergraaf⁴, de leverancier van budgetvriendelijke CO2 en fiber laser machines van de hoogste kwaliteit en met de hoogste veiligheid². U kunt lasertape bestellen op rollen van 100 meter voor slechts € 119⁴. Dat is een kleine investering voor een groot verschil in uw laserprojecten.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw lasertape bij Lasergraaf. U zult versteld staan van het resultaat!(1) laser tape – budgetvriendelijke CO2 en fiber laser machines. https://lasergraaf.nl/product/laser-tape/.
(2) Lasergraaf. https://lasergraaf.nl/.
(3) . https://bing.com/search?q=lasertape.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.