lasergraaf op scholen en in de techniek

faviconLasergraaf.nl is een bekende naam in het onderwijs. Speciaal voor scholen leveren wij een gebalanceerd programma van lasermachines in combinatie met uitgebreide training voor leerkrachten en begeleiders.

De lasergraaf machines worden speciaal ingezet op plaatsen waar veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid de belangrijkste factoren zijn. Vandaar dat wij onze machines ook elke dag testen in ons Publieke digitale Lab in Tilburg. Iedereen is daar dagelijks welkom om zelf onze machines te gebruiken en te bedienen.

In de werkplaatsen van Stichting Fablab013 worden de machines gebruikt voor alles van het graveren van bananen tot serie-producties voor bedrijfsleven en alles er tussen in. Onze labmanagers hebben dan ook een zeer diepe en brede kennis van de machines en de mogelijkheden.

auto-focuslasergraaf.nl heeft een pact met Stichting fablab013 en levert in die hoedanigheid machines en techniek vanuit een ideologisch standpunt. Lasergraaf.nl is geen hard commercieel bedrijf maar heeft tot doel om digitale technieken en 21st century skills laagdrempelig aan te bieden aan een zo breed mogelijk publiek. De prijzen zijn erg laag, omdat toeslagen op de machines zeer beperkt zijn. Vanuit de Stichting wordt dit initiatief volledig ondersteund.

Als school, (semi-)publieke werkplaats, lab of opleidingsinstituut kunt U profiteren van speciale ondersteuning door een gedreven team en een wereldwijd groeiende Fab Lab ideologie om digitale productie technieken bereikbaar te maken voor iedereen.

1 thought on “lasergraaf op scholen en in de techniek”

 1. Beste Lasergraaf,

  ik ben op zoek naar een lasersnijder voor bij ons op school en zou graag meer informatie ontvangen van geschikte types en prijzen. Welke kosten komen er nog meer bij kijken en vervolgens zou ik graag een offerte willen ontvangen.
  Dit doen we bij 3 aanbieders en vervolgens kiezen wij er 1 die de laser snijder mag leveren.
  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet
  Tim de Jonker
  Teamcoach vakcollege Techniek

reageer of stel je vraag hier :

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.