lasergraaf consulent bij aankoop van uw fiberlaser

Lasergraaf is als liaison voor grote Chinese (fiber)laser producenten uiteraard heel bekend in Europa. Als consultants bieden wij deskundig advies en begeleiding bij de aankoop van uw lasermachine in China. Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen van het kopen van Uw dure fiberlaser met onze hulp:

 1. Bezoek ter plaatse: Wij komen graag bij u langs om de opstellingsruimte te beoordelen en u te adviseren over de beste locatie voor uw lasermachine.
 2. Gedegen en onafhankelijk advies: Voordat u met de aankoop begint, voorzien wij u van uitgebreid en onafhankelijk advies om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.
 3. Toegang tot jarenlange praktijkervaring: Dankzij onze uitgebreide ervaring in de branche kunnen wij u waardevolle inzichten en tips geven voor een succesvolle aankoop.
 4. Rechtstreekse verbinding met de juiste personen: Wij hebben directe contacten bij grote producenten en leveranciers in China, waardoor wij u kunnen verbinden met de juiste mensen voor uw specifieke behoeften.
 5. Controle van offertes en prijsafspraken: Wij zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw lasermachine door offertes en prijsafspraken grondig te controleren.
 6. Onafhankelijke bemiddeling of ondersteuning bij de prijsvorming: Indien gewenst kunnen wij als onafhankelijke partij optreden bij de prijsonderhandelingen om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs betaalt.
 7. Hulp bij documentatie, planning en logistiek: Wij begeleiden u bij het verkrijgen van de benodigde documentatie, het plannen van de aankoop en de logistieke processen.
 8. Toegang tot onze agenten in China voor wegtransport en verscheping: Wij hebben betrouwbare agenten in China die u kunnen ondersteunen bij het regelen van wegtransport en verscheping van uw lasermachine.
 9. Toegang tot onze agenten in de Rotterdamse haven voor import: Voor importzaken kunt u rekenen op onze agenten in de Rotterdamse haven, die u kunnen helpen bij het afhandelen van douaneformaliteiten en andere importgerelateerde zaken.
 10. Toegang tot onze gespecialiseerde transporteurs: Wij werken samen met gespecialiseerde transporteurs die ervaring hebben met het vervoeren van lasermachines, zodat uw machine veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.
 11. Gratis basistraining in software voor uw medewerkers: Na de aankoop van uw lasermachine bieden wij gratis basistraining in de software, zodat uw medewerkers snel aan de slag kunnen.
 12. Gratis training in onderhoud en hardware voor uw medewerkers: Ook verzorgen wij gratis training in het onderhoud en de hardware van uw lasermachine, zodat uw medewerkers zelfstandig kleine problemen kunnen oplossen.
 13. Toegang tot onze service- en installatiebedrijven: Mocht u ooit technische ondersteuning of installatiehulp nodig hebben, dan kunt u rekenen op onze service- en installatiebedrijven.

Dankzij de consultancy van Lasergraaf.nl kunt u profiteren van verschillende voordelen die zichzelf ruimschoots terugbetalen. Hieronder leg ik uit hoe onze expertise u helpt bij het verkrijgen van betere producten, prijzen en contacten, evenals het voorkomen van dure miskopen:

 1. Betere producten: Onze jarenlange praktijkervaring stelt ons in staat om u deskundig advies te geven over de beste lasermachine voor uw specifieke behoeften. We kunnen u helpen bij het identificeren van de meest geschikte machine op basis van factoren zoals vermogen, snelheid, precisie en meer. Door te investeren in een kwalitatief hoogwaardige fiberlaser, kunt u profiteren van superieure prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 2. Betere prijzen: Als consultants hebben we rechtstreekse verbindingen met grote producenten en leveranciers in China. We kunnen u in contact brengen met de juiste mensen om de beste prijs voor uw lasermachine te bedingen. Bovendien controleren we offertes en prijsafspraken grondig om ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs betaalt. Met onze hulp kunt u mogelijk besparen op uw aankoopkosten en waardevolle middelen vrijmaken voor andere bedrijfsbehoeften.
 3. Betere contacten: Onze directe contacten bij producenten en leveranciers stellen ons in staat om u te verbinden met de juiste personen voor uw specifieke behoeften. Dit kan u helpen bij het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties en het verkrijgen van toegang tot exclusieve producten en diensten. Door te profiteren van ons uitgebreide netwerk, kunt u mogelijk nieuwe kansen ontdekken en uw concurrentiepositie versterken.
 4. Voorkomen van dure miskopen: Dankzij onze gedegen en onafhankelijke adviesdiensten kunt u voorkomen dat u een verkeerde keuze maakt bij de aankoop van uw lasermachine. We beoordelen uw behoeften zorgvuldig en bieden u advies op maat om ervoor te zorgen dat u de juiste machine kiest. Dit helpt u om kostbare fouten en teleurstellingen te voorkomen, en zorgt ervoor dat u investeert in een lasermachine die perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelen.

Met onze consultancydiensten kunt u profiteren van onze expertise en ervaring, en kunt u de beste lasermachine kopen die aan uw behoeften voldoet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek .

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.