lasergraaf academy – traint de trainers

De lasergraaf academy is het certificerend educatie platform van lasergraaf waarin mensen worden getraind in het gebruik van CO2 en Fiber laser systemen. De academy richt zich vooral op het “teach the teacher” concept en traint voornamelijk leerkrachten, (lab)managers, beheerders en trainers, maar ook eindgebruikers zijn welkom.

In de academy wordt veel aandacht besteed aan veilig en verantwoord werken met krachtige laser systemen. Daarnaast wordt veel praktijk ervaring doorgegeven en wordt er fysiek aan de machines gewerkt zodat cursisten direct op een functioneel niveau belanden.

De academy staat bekend om maatwerk producten en is geschikt voor elk instap niveau van nieuwe gebruiker tot doorgewinterde lab- of werkplaats managers. Tijdens de verschillende trainingen wordt aandacht besteed aan zaken als onderhoud, time-management, bestandsconversies, veiligheid en infrastructuur, toegangsbeleid, algemeen gebruik, materialenkennis en meer.

Naast maatwerk trainingen verzorgt de lasergraaf academy de volgende standaard lessen :

  • basis-veiligheid rondom CO2 & Fiber lasers
  • project-logistiek voor scholen en bedrijven
  • basis-gebruik CO2 & Fiber lasers
  • rotatie snijden en rotatie graveren voor gevorderden
  • (preventief) onderhoud, afstelling en storingsmanagement
  • praktijk FAQ’s en creatief gebruik voor unieke laser bewerkingen

Lessen en trainingen vinden plaats in kleine groepjes (max 5 personen) en kunnen desgewenst ook op locatie gegeven worden. Na elke training wordt bij goed gevolg een deelnemers-certificaat uitgereikt.

Trainingen duren gemiddeld 3 tot 4 uur per keer en zijn verspreid over 1 tot 6 sessies (afhankelijk van het gekozen traject) en worden gegeven in ons trainingscenter Tilburg. Voor meer informatie over de lasergraaf academy of om eventuele trainingen op uw eigen locatie te plannen kunt U ons bereiken via : lasergraaf@gmail.com