laagste prijs garantie

Goedkoper bestaat echt niet !

Bij een berekening van de producent bleek lasergraaf.nl al 6 jaar op rij de goedkoopste leverancier in West Europa van de gehele PRO-Line series. De prijzen van lasergraaf.nl lagen gemiddeld 24.2 % goedkoper dan bij de #2 op de markt (G.W> sales division report 11-02-2019) .


Beste prijs – Beste kwaliteit

Bij lasergraaf zijn we trots op onze lage prijzen. Daar hebben we hard voor onderhandeld bij de leveranciers zonder in te geven op kwaliteit.

Daarnaast zijn we elke dag bezig om onze bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Geen dure showrooms, geen grijze mannen in pakken, en geen dikke auto’s.

Hierdoor zijn onze prijzen zo laag dat wij zelfs durven te garanderen dat wij de goedkoopste leverancier zijn in Nederland.

Onze prijs garantie

Wij garanderen dat U bij geen enkele andere Nederlandse leverancier een identieke machine kunt kopen met fabrieksgarantie, support en service voor een lagere prijs !

Zou U toch een aanbieder vinden met een lagere prijs dan bieden wij U dezelfde machine aan voor de laagste prijs EN een extra korting van 10%. Stuur ons uw offerte en U krijgt binnen 48 uur een officiele tegenofferte van ons met de laagste prijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Scroll naar top
0

Your Cart