koop alleen via officiele kanalen ! Er is maar 1 geauthoriseerde agent in NL en BE

Lasergraaf is sinds 2008 exclusief hoofd-dealer en distributeur van G.Weike lasermachines in West Europa, en is de enige aanbieder die direct uit naam van de fabriek kan handelen of licenties af kan geven.

Af en toe duiken er bedrijfjes op die zonder licentie werken en via tussenhandelaren proberen om ook G.Weike machines op de markt te brengen. Deze machines komen niet via officiele kanalen binnen en hierop worden door ons en door de fabriek dus ook geen service en garantie gegeven. Vaak zijn deze machines ook voorzien van inferieure techniek of veiligheidsproblemen om kosten te besparen.

Mocht U stukken of problemen krijgen met deze machines dan bent U aangewezen op een ongetrainde leverancier die geen gratis onderdelen onder een garantieregeling aan kan vragen. In Nederland en Belgie zijn alleen monteurs die door lasergraaf aangestuurd ook daadwerkelijk door de fabriek getraind. Deze monteurs hebben direct toegang tot alle technische specificaties, onderdelen, service desks en meer dan 1200 collega’s.

Bij twijfel is het altijd verstandig te verifieren en te informeren of de machine die U aan wil kopen ook officieel ondersteund wordt. We kunnen dit voor U nagaan via het serienummer van de toestellen of via de naam van de leverancier ; vaak zien we ook aan de foto’s van de machines al dat het gaat om onveilige of onofficiele machines.

G.Weike heeft onderzoeken lopen naar diverse aanbieders van onder andere compacte 1390 machines en andere fiber lasers en zal op deze machines geen ondersteuning , garantie of service bieden.

De lijst met bedrijven die deze machines op de NL markt proberen aan te bieden is bekend bij lasergraaf. Bij twijfel kunt U altijd contact op nemen met onze serviceafdeling via

service@lasergraaf.nl

of neem direct contact op met de fraudebestrijding van g.weike zelf (e-mail opstellen in Engels , deze mail wordt direct doorgestuurd naar de producent / fabriek)

fraude-alert@lasergraaf.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

actieve google reviews

 • review rating 5  René van den Bergh heeft ons weer fantastisch geholpen met de aflevering van onze tweede lasersnijder. Het voelt heel vertrouwd om met René de aflevering te doen en nog eens alle in's en out's door te nemen. Hij neemt er goed de tijd voor waardoor er steeds weer dingen geleerd worden in elk contact dat we hebben. Dank daarvoor en voor de ondersteuning naderhand.

  thumb Bruno Mol
  3/03/2020

  review rating 5  Afgelopen vrijdag heb ik mijn desktop co2 laser Nastja opgehaald en een training gevolgd. De training kreeg ik van René van den Bergh. Veel informatie gekregen, duidelijk uitgelegd en handige tips gekregen. Thuis kon ik na het aansluiten van de machine gelijk aan de slag. Tot nu toe dus erg blij met mijn aankoop bij Lasergraaf!

  thumb Karin
  1/27/2020

  review rating 5  Gisteren mijn CO2 laser (IRIS) opgehaald ter uitbreiding van het machinepark van Festiwood. We hebben veel kennis opgedaan middels een uitgebreide training door Rene van den Bergh. De uitleg was helder en duidelijk met veel ruimte voor vragen, waarvoor dank. De machine staat inmiddels op z'n plek, nog even aansluiten en dan kunnen we aan de slag!

  thumb joost botteram
  2/19/2020
 • review rating 5  René heeft ons goed ingelicht over de mogelijkheden van een lasergrafeer machine. Dit doormiddel van een interactieve uitleg waarbij we zelf ook al de machine mochten gebruiken, erg leuk! We waren daarom ook snel overtuigd dat we er een wilde, en dat hij van lasergraaf zou komen. Ook nu we de machine al een tijdje hebben blijft René betrokken en vraagt regelmatig of we nog ergens tegen aan lopen. Al met al super tevreden dus!

  thumb Rhona Bos
  1/23/2020

  review rating 5  Wij hebben (O.R.S. Lek en Linge) vorige week 2 Iris Co2 lasers opgehaald bij Lasergraaf voor onze Techniek afdelingen op de Brugklas en VMBO locatie. Deze stonden keurig netjes geassembleerd klaar. René verzorgde de basistraining, waarbij wij de lasers direct hebben kunnen testen en die voor ons heel duidelijk was. Ondanks dat alles goed functioneerde bleek bij thuiskomst op school één van de koelers niet te werken, na telefonisch overleg is René direct naar Culemborg gekomen om de koeler om te ruilen. Super goede service en een dikke pluim.

  thumb johawel
  1/20/2020
choose language »
Scroll naar top
0

Your Cart