koop alleen via officiele kanalen ! Er is maar 1 geauthoriseerde agent in NL en BE

Lasergraaf is sinds 2008 exclusief hoofd-dealer en distributeur van G.Weike lasermachines in West Europa, en is de enige aanbieder die direct uit naam van de fabriek kan handelen of licenties af kan geven.

Af en toe duiken er bedrijfjes op die zonder licentie werken en via tussenhandelaren proberen om ook G.Weike machines op de markt te brengen. Deze machines komen niet via officiele kanalen binnen en hierop worden door ons en door de fabriek dus ook geen service en garantie gegeven. Vaak zijn deze machines ook voorzien van inferieure techniek of veiligheidsproblemen om kosten te besparen.

Mocht U stukken of problemen krijgen met deze machines dan bent U aangewezen op een ongetrainde leverancier die geen gratis onderdelen onder een garantieregeling aan kan vragen. In Nederland en Belgie zijn alleen monteurs die door lasergraaf aangestuurd ook daadwerkelijk door de fabriek getraind. Deze monteurs hebben direct toegang tot alle technische specificaties, onderdelen, service desks en meer dan 1200 collega’s.

Bij twijfel is het altijd verstandig te verifieren en te informeren of de machine die U aan wil kopen ook officieel ondersteund wordt. We kunnen dit voor U nagaan via het serienummer van de toestellen of via de naam van de leverancier ; vaak zien we ook aan de foto’s van de machines al dat het gaat om onveilige of onofficiele machines.

G.Weike heeft onderzoeken lopen naar diverse aanbieders van onder andere compacte 1390 machines en andere fiber lasers en zal op deze machines geen ondersteuning , garantie of service bieden.

De lijst met bedrijven die deze machines op de NL markt proberen aan te bieden is bekend bij lasergraaf. Bij twijfel kunt U altijd contact op nemen met onze serviceafdeling via

service@lasergraaf.nl

of neem direct contact op met de fraudebestrijding van g.weike zelf (e-mail opstellen in Engels , deze mail wordt direct doorgestuurd naar de producent / fabriek)

fraude-alert@lasergraaf.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.