Keramische ringen en de fiberlaser – wat je moet weten

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare manier om metalen te snijden en graveren met een laser? Dan zijn de keramische ringen van Lasergraaf iets voor u! Deze ringen zijn speciaal ontworpen voor fiberlaser machines, die een hoge precisie en snelheid bieden voor het bewerken van allerlei soorten metalen. De keramische ringen zijn essentiële onderdelen van de fiberlaser snijkop, die de laserstraal focust en beschermt tegen stof en vuil. De keramische ringen moeten elke 100 uur vervangen worden om de optimale kwaliteit en levensduur van uw machine te garanderen¹.

Lasergraaf is een professionele leverancier van budgetvriendelijke CO2 en fiber laser machines, die geschikt zijn voor zowel hobbyisten als professionals. Lasergraaf biedt ook een ruim assortiment aan onderdelen, accessoires en filters voor uw laser machine, zodat u altijd verzekerd bent van de beste service en ondersteuning. Lasergraaf levert gratis in heel West-Europa en heeft een eigen showroom in Goirle, waar u de machines zelf kunt zien en testen¹².

Wacht niet langer en bestel nu uw keramische ringen voor fiberlaser machines bij Lasergraaf! U kunt kiezen uit verschillende maten en types, afhankelijk van uw machine en toepassing. De keramische ringen zijn eenvoudig te installeren en te vervangen, zodat u snel weer aan de slag kunt met uw projecten. Met de keramische ringen van Lasergraaf haalt u het beste uit uw fiberlaser machine!


(1) Shop – budgetvriendelijke CO2 en fiber laser machines. https://lasergraaf.nl/.
(2) Shop – budget-friendly CO2 and fiber laser machines. https://lasergraaf.nl/en/.
(3) fiberlaser nozzle laser tip snijkop raytools – SINGLE 2.0 stikstof. https://lasergraaf.nl/product/fiberlaser-nozzle-laser-tip-snijkop-raytools-single-2-0-stikstof/.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.