cre8 Amsterdam ontvangt 100×60 laser

referenties nieuwe-leveringen klanten educatie - cre8 Amsterdam ontvangt 100x60 laser

cre8 urban fabrication in Amsterdam nam in de Zomer 2013 een middelgrote lasergraaf machine af. cre8 is gelegen aan de herengracht midden in centrum Amsterdam dus voor het transport en aflevering van de lasermachine was wat voorbereiding nodig, maar met een speciaal ingezette kleine vrachtwagen met laadklep kon onze transporteur de grachten uiteindelijk goed navigeren.

Bij aflevering van alle lasergraaf machines wordt een training aangebonden op de identieke machines in ons eigen lab in Tilburg. Tot 4 operators per keer worden zo rondgeleid in de wondere wereld van lasersnijden en lasergraveren.

De laser machine bij cre8 is bijna dagelijks in gebruik en lasergraaf.nl geeft nog altijd regelmatig tips en ondersteuning voor bijv. gebruik van nieuwe materialen aan het bedienend personeel.

Meer zien van de lasergraaf machine bij cre8 ? https://c-r-e-8.nl/in-opdracht/laser-snijden/

LASERSNIJDEN_3

andere bezoekers keken naar :

lasergraaf academy traint trainers

lasergraaf-academy lasergraaf - lasergraaf academy traint trainers

De lasergraaf academy is het certificerend educatie platform van lasergraaf waarin mensen worden getraind in het gebruik van CO2 en Fiber laser systemen. De academy richt zich vooral op het “teach the teacher” concept en traint voornamelijk leerkrachten, (lab)managers, beheerders en trainers, maar ook eindgebruikers zijn welkom.

In de academy wordt veel aandacht besteed aan veilig en verantwoord werken met krachtige laser systemen. Daarnaast wordt veel praktijk ervaring doorgegeven en wordt er fysiek aan de machines gewerkt zodat cursisten direct op een functioneel niveau belanden.

De academy staat bekend om maatwerk producten en is geschikt voor elk instap niveau van nieuwe gebruiker tot doorgewinterde lab- of werkplaats managers. Tijdens de verschillende trainingen wordt aandacht besteed aan zaken als onderhoud, time-management, bestandsconversies, veiligheid en infrastructuur, toegangsbeleid, algemeen gebruik, materialenkennis en meer.

Naast maatwerk trainingen verzorgt de lasergraaf academy de volgende standaard lessen :

  • basis-veiligheid rondom CO2 & Fiber lasers
  • project-logistiek voor scholen en bedrijven
  • basis-gebruik CO2 & Fiber lasers
  • rotatie snijden en rotatie graveren voor gevorderden
  • (preventief) onderhoud, afstelling en storingsmanagement
  • praktijk FAQ’s en creatief gebruik voor unieke laser bewerkingen

Lessen en trainingen vinden plaats in kleine groepjes (max 5 personen) en kunnen desgewenst ook op locatie gegeven worden. Na elke training wordt bij goed gevolg een deelnemers-certificaat uitgereikt.

Trainingen duren gemiddeld 3 tot 4 uur per keer en zijn verspreid over 1 tot 6 sessies (afhankelijk van het gekozen traject). Voor meer informatie over de lasergraaf academy of om trainingen op uw locatie te plannen kunt U onderstaand formulier gebruiken.

[contact-form-7 id=”1127″ title=”Contactformulier 1″]