hoe werkt het aankopen van een fiberlaser met lasergraaf als consulent ?

fiber lasers aankopen met lasergraaf als consulent

Lasergraaf is sinds 2002 bekend in Europa als CLASS-A dealer/reseller voor alle grote producenten in China. Met meer dan 20 jaar laserervaring weten we bij Lasergraaf wat werkt en wat niet werkt, waar de valkuilen zijn bij het bestellen en het laten produceren van uw laser machine in China, en hoe we op de goedkoopste manier, met betrouwbare partijen, uw machine in Nederland of België aan het werk kunnen zetten.

Met ons consulatie pakket betaalt U eenmalig een vast bedrag en heeft U ons als partner in uw hoek voor alle aspecten bij de aankoop van uw lasermachine tot en met complete installatie en trainingen. U krijgt hierdoor de laagst mogelijke prijs en U heeft een expert aan uw zijde. Met ons consultatiepakket krijgt U onder andere :

 • bezoek ter plaatse om de opstellingsruimte te beoordelen (optioneel)
 • gedegen en onafhankelijk advies voordat U met de aankoop start
 • toegang tot onze jarenlange praktijkervaring
 • rechtstreekse verbinding met de JUISTE personen bij de grote producenten en leveranciers in China
 • controle van de offertes en prijsafspraken
 • onafhankelijke bemiddeling of ondersteuning bij de prijsvorming
 • hulp bij documentatie , planning en logistiek
 • toegang tot onze agenten in China voor wegtransport en verscheping
 • toegang tot onze agenten in de Rotterdamse haven voor import
 • toegang tot onze gespecialiseerde transporteurs
 • gratis basistraining in software voor uw medewerkers
 • gratis training in onderhoud en hardware voor uw medewerkers
 • toegang tot onze service en installatie bedrijven

Als consulent werken wij voor U en omdat we met vast bedragen werken is er geen belangenverstrengeling maar kunt U er van op aan dat al onze expertise gericht is op Uw beste deal. Al onze contacten en goodwill staan U ter beschikking, en U krijgt alle documentatie onder ogen.

fabriek in china voor fiber lasers

weet U waar U moet beginnen ?

In China werken dingen behoorlijk anders dan bij ons in Europa. In China draait alles om relaties en respect. Zaken doen met China is echt niet eenvoudig voor een beginner. Daarnaast vergt het jaren van wederzijds vertrouwen opbouwen om de juiste respons en de beste deals te krijgen.

Wij kennen de weg in China en onderhouden contacten met de grootste producenten van fiber laser machines ter plaatse. Omdat we al meer dan 20 jaar zaken doen zijn onze lijntjes kort en bereiken we de juiste mensen. Bij ons probeert men niet om de B-keus voor hoge prijzen te dumpen, maar worden we gerespecteerd door onze kennis en ervaring.

U koopt 1 machine – wij bemiddelden bij honderden

Weet u of U motovario nodig heeft, en cypcut of au3tech ? Een raycus dan in plaats van IPG , en met welke gasaansluiting ? Hoe dik kunnen we realistisch snijden en hoeveel kost me dat dan per plaat ? Wie leert mij hoe die software werkt en kan ik die wel integreren in mijn bedrijfsproces ?

Slechts enkele van honderd vragen die U moet beantwoorden als U een fiber laser aan koopt. Heeft U de 1e keer alle antwoorden paraat ? Of mist U net een detail en zit U de komende 15 jaar met een “eigenlijk niet precies wat ik wilde” machine ?

Probeer het niet alleen, maar breng de kennis van 100 deals mee naar de tafel. Laat ons U helpen met de juiste vragen te stellen en de antwoorden te geven.

transport

transport, ook zo’n dingetje !

gaat u met een 40 voet, een 20 voeter, HQ of GP, of misschien wel gewoon een LCL zending ? Tsja, en wie gaat dan die container laden, en naar de haven brengen, en door de Chinese douane sluizen, en volgen tijdens de vaart, en import in Rotterdam regelen, en wegtransport in NL of BE ?

Transport vergt planning ! Vele partijen moeten allemaal precies samenwerken en samenkomen om uw machine halfweg rond de wereld te vervoeren. 1 verkeerd documentje en U mist letterlijk de boot, of erger nog, uw machine staat weken of maanden vast in een douane depot.

training

maar euh, hoe werkt dat ding dan precies ?

Staat de machine eindelijk op haar plekje , maar dan ? Wie weet er precies hoe alles werkt ? Wie gaat al die theoretische kennis ook vertalen naar de praktijk en je precies vertellen hoe je duizenden euro’s aan snijgassen gaat besparen, uren sneller je producten klaar krijgt, en je personeel veiliger en efficiënter kunt laten werken.

vraag het ons en we helpen je graag verder !

U was nog niet overtuigd van de meerwaarde van een consulent ?

Lasergraaf heeft de praktijkervaring in alle aspecten van het proces. Van logistiek tot het programmeren van de PLC, en van proces optimalisatie tot trainen en netwerken met de juiste personen. Met een consulent in uw team slaat U vele stappen over en worden zaken geregeld waar U het bestaan nog niet eens van wist. U verdient de kosten van een consulent dan ook dubbel en dwars terug, om maar niet te spreken van het voorkomen van enorme frustraties, fouten en erger. Stuur vrijblijvend een bericht aan : consultaties@lasergraaf.nl en ontdek hoe U beter slaapt , efficiënter werkt en uiteindelijk meer geld over houdt onder aan de streep.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.