Hoe werkt een bestelling bij lasergraaf.nl ?

Hoe werkt je bestelling bij Lasergraaf.nl ?

Nadat je een keuze hebt gemaakt op de website , in de showroom , of in onze werkplaatsen volgt meestal eerst een offerte. Deze offerte wordt digitaal verzonden naar je e-mail adres. Op de offerte staan nog diverse opties die je wel of niet kunt kiezen bij de levering van je machine(s).

Factuur aanmaken

Je kunt de offerte online goedkeuren door de link te volgen in de e-mail en de offerte met de muis te ondertekenen. Daarna wordt er automatisch een factuur voor je aangemaakt en wordt deze verzonden naar je e-mail adres. Je bestelling is nu definitief en de order is in het systeem geplaatst.

aanbetalen

Zodra je de aanbetaling overgeboekt hebt die in de factuur staat (meestal 50%) begint de klok te lopen en gaan we hard aan het werk om je machine klaar te maken. Als het een levering uit voorraad is dan staat je machine meestal de volgende dag al klaar. Als de machine op maat gebouwd wordt is de levertijd ongeveer 8 tot 14 weken **.

afleveren van machines

Heb je afgesproken om de machine zelf af te komen halen dan kun je met je busje, aanhanger of vrachtwagen naar onze Showroom in Hilvarenbeek komen en wordt de machine daar (eventueel met heftruck) geladen.

Lossen en uitpakken

Hebben we samen afgesproken dat wij de machine komen brengen dan staat onze chauffeur uiteraard stipt op tijd voor de deur. Kleine machines worden met laadklep aan de straatzijde gelost. Grote machines worden in overleg op de vrachtwagen geleverd. We maken dan afspraken over hoe de machine gelost wordt. Uitpakken doe je daarna meestal zelf.

gratis training

Bij het afhalen van je machine bij onze showrooms ontvang je altijd een gratis introductie workshop voor max 4 personen. Je kunt daarna veilig met de machine werken en hebt een basis om zelf verder te leren. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor verdiepingsworkshops, maatwerktrainingen en uitleg op locatie.

aansluiten en inbedrijf stellen

Afmonteren van de machine is tenslotte ook maatwerk en daarover maken we ook samen afspraken. Kleine machines kun je makkelijk zelf aansluiten. Middelgrote en grote machines kunnen in overleg door ons op locatie geinstalleerd worden. Bij grote machines betekent dit dat onze monteur(s) vaak 1 tot 6 dagen op locatie zijn. De monteurs verblijven dan meestal bij een hotel bij je in de buurt.

** Hoewel lasergraaf het hele levertraject beheert en stuurt zijn er tijdens de import procedures momenten die voor vertraging kunnen zorgen waarop lasergraaf geen invloed uit kan oefenen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld douaneafhandeling in de haven van Rotterdam. Als een container door de douane gecontroleerd wordt op drugs, insecten of algemene goederen dan kan er tot 4 weken vertraging optreden in levering. Uiteraard blijft onze 90 dagen-geld terug garantie zelfs dan nog van kracht ….

6 gedachtes op “Hoe werkt een bestelling bij lasergraaf.nl ?”

 1. Beste medewerkers, we willen graag in onze winkel om vanuit het kantoor en kantine in de winkel te kunnen kijken 6 doorkijkspiegels hebben van 56 x 101 cm. Kunnen jullie die leveren? Wilmo schoenservice, Rat verleghstraat 16, 4815 NZ, Breda

 2. Beste meneer/mevrouw,

  Voor onze werkplaats zijn we opzoek naar een lasersnijder met de volgende eigenschappen:

  – kan platen bewerken tot minstens 600 x 500 mm

  – kan de volgende materialen snijden:

  – minstens 10 mm dik hout multiplex

  – minstens 2 mm dik hout MDF

  – minstens 5 mm dik kunststof

  – indien mogelijk minstens 2 mm dik metaal

  Ik hoor graag of dit mogelijk is en zo ja, wat de verschillende opties + prijzen zijn.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Sarah Arntz

  De oude Bibliotheek B.V.

  Raam 180
  2611 WP Delft

  T +31 15 240 05 55
  M +31 6 29 20 24 22
  lab@dob-academy.nl

  1. Dag Sarah, onze machines BIANCA en VERA kunnen alles wat je vraagt. Als het formaat ietsje kleiner mag (600×400) dan kun je ook met een IRIS uit de voeten.

 3. Beste

  zijn prijzen vermeldt op de website inclusief btw?

  ik heb ernstige intresse in de iris

  80w

  red dot

  autofocus

  honinggraattafel

  rotatiemodule

  kan ik deze bij jullie werkend komen bekijken eventueel deze zaterdag ?

  mvg

  Greg

  1. Al onze machines staan werkend bij ons in Fablab013 en worden elke dag door onze bezoekers gebruikt. Iedereen is 6 dagen per week welkom om te komen kijken en spelen met de lasermachines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

actieve google reviews

 • 5 star review  Lasergraaf is een bedrijf met het hart op de juiste plaats. Geen poespas alleen goede kwaliteit machines. Uitleg van René van den Bergh geeft duidelijke uitleg en ook na de aankoop is hij bijna dag en nacht bereikbaar voor wie vragen heeft.

  thumb Pim v. d. Zalm
  6/22/2020

  5 star review  Ik ben super tevreden met mijn nieuwe lasersnijder (Nastja). Zij loopt als een zonnetje. De uitleg en begeleiding rond om mijn laser snijder was top. De Nastja laser snijder is zeker een aanrader voor iedereen die wilt instappen met laser snijden.

  thumb Sven Wenting
  7/21/2020

  5 star review  René, dankjewel voor de deskundige instructie. Het was een bijzonder leerzame, maar ook leuke dag! Wij hebben al erg veel zin om met de machines aan het werk te gaan en voelen ons daar ook bekwaam voor. Mocht dat niet zo zijn, dan weten we dat we op je kunnen rekenen.

  thumb Erwin Meijerink
  7/11/2020
 • 5 star review  Vandaag onze co2 laser opgehaald. Duidelijke uitleg gekregen van Nastja. Nu gaan kijken wat we allemaal voor mooie dingen kunnen maken. Bij de Demonstratie en aankoop ook nog aan het rad mogen draaien en een leuke korting van €250 gewonnen. Onze eerste ervaring met Lasergraaf is uitstekend !!

  thumb Marcel Suiskens
  6/19/2020

  5 star review  Sinds een paar dagen heb ik thuis de Nastja 60 w CO2 laser staan. Dankzij de heldere uitleg van René van den Bergh zowel voor als na de aankoop kon ik er direct mee aan de slag. Als ontwerper en maker van geschenk label ‘Miss T. Morning looking for stardust’ ben ik helemaal gelukkig met deze laser.

  thumb Paula Betlem
  6/06/2020

  5 star review  Nastja heeft mij te woord gestaan. Zeer netjes en professionele hulp, zeker een aanrader.

  thumb daan rietberg
  6/20/2020
 • 5 star review  Zeer goed geholpen door Nastja! Uitgebreide en duidelijke instructies gekregen tijdens aflevering. De graveermachine werkt naar behoren en is gebruiksvriendelijk.

  thumb Leo Blocker
  3/22/2020

  5 star review  Afgelopen vrijdag heb ik mijn desktop co2 laser Nastja opgehaald en een training gevolgd. De training kreeg ik van René van den Bergh. Veel informatie gekregen, duidelijk uitgelegd en handige tips gekregen. Thuis kon ik na het aansluiten van de machine gelijk aan de slag. Tot nu toe dus erg blij met mijn aankoop bij Lasergraaf!

  thumb Karin
  1/27/2020

  5 star review  Gisteren hebben we de basistraining voor de Nastja 60W lasermachine gevolgd bij Rene. Deze training was duidelijk, goed verzorgd en er was genoeg ruimte voor de vragen die wij hadden. Na afloop hebben we de machine ingeladen en konden we in onze werkplaats direct aan de slag.

  thumb Daphne Berk
  9/01/2020
 • 5 star review  Wij hebben (O.R.S. Lek en Linge) vorige week 2 Iris Co2 lasers opgehaald bij Lasergraaf voor onze Techniek afdelingen op de Brugklas en VMBO locatie. Deze stonden keurig netjes geassembleerd klaar. René verzorgde de basistraining, waarbij wij de lasers direct hebben kunnen testen en die voor ons heel duidelijk was. Ondanks dat alles goed functioneerde bleek bij thuiskomst op school één van de koelers niet te werken, na telefonisch overleg is René direct naar Culemborg gekomen om de koeler om te ruilen. Super goede service en een dikke pluim.

  thumb johawel
  1/20/2020

  5 star review  Goede uitleg gekregen bij de aankoop van de lasercutter. Ben nu een week met de cutter aan het testen en het resultaat is super.

  thumb Dirk Wouters
  7/15/2020

  5 star review  Vandaag mijn lasersnijder opgehaald enden cursus van René gevolgd. Ik ben zeer tevreden met de laser & de service. René heeft mij heel goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!!

  thumb Nick Simonis
  6/29/2020
 • 5 star review  Gisteren mijn CO2 laser (IRIS) opgehaald ter uitbreiding van het machinepark van Festiwood. We hebben veel kennis opgedaan middels een uitgebreide training door Rene van den Bergh. De uitleg was helder en duidelijk met veel ruimte voor vragen, waarvoor dank. De machine staat inmiddels op z'n plek, nog even aansluiten en dan kunnen we aan de slag!

  thumb joost botteram
  2/19/2020

  5 star review  De machine werkt fantastisch. Perfect geleverd, op tijd en volgens afspraak. Een absolute meerwaarde is Francis, de technieker van lasergraaf. Wat een service en databank is die man! Prive zal ik er ook een aankopen en dan is het zeker bij Lasergraaf en Francis als technieker! Bedankt!!

  thumb Hans Steenbeke
  7/16/2020

  5 star review  deftige klare basis uitleg van Renè , je kan meteen aan de slag eenmaal bezig altijd bereid de vragen te beantwoorden merci Renè

  thumb Gailliaert Eddy
  4/17/2020
Scroll naar top
0

Je winkelwagen