Hoe werkt een bestelling bij lasergraaf.nl ?

Hoe werkt uw bestelling bij Lasergraaf.nl ?

- Hoe werkt een bestelling bij lasergraaf.nl ?Lasergraaf heeft een eigen service en trainings-center in Tilburg en begeleidt van daar uit de verschillende leveranciers en productiefaciliteiten. Zo’n 30% van onze producten zijn voorraad artikelen en 70% van onze bestellingen zijn maatwerk, wat inhoudt dat de machine speciaal voor U gebouwd wordt op het moment van bestellen.

De bouwtijd van een lasermachine hangt een beetje af van de afmetingen van de machine, maar duurt gemiddeld 5 tot 7 werkdagen. Afhankelijk van waar de machine uiteindelijk geassembleerd wordt kan het transport tussen 1 en 4 weken duren. Daarna zorgt lasergraaf voor alle formaliteiten met douane, registratie, belastingen en nationaal transport.

Al met al kan de levertijd dus zo’n 35 tot 40 dagen in beslag nemen.

Aanbetaling

Bij uw bestelling betaalt U altijd een aanbetaling, U krijgt daarvoor een digitale factuur. Sommige mensen vinden dit eng of spannend, en dat is begrijpelijk. Voor U is het misschien een eenmalige bestelling terwijl wij elke week grote bedragen vooruit betalen naar onze leveranciers.

Dit is ook een van de redenen waarom lasergraaf.nl in het leven is geroepen. U betaalt via Lasergraaf aan een Nederlands bedrijf met een Nederlandse reputatie, en U bent beschermd onder het Nederlands kooprecht.  Daarnaast geven wij U ook onze 90 dagen garantie. Indien wij een product om wat voor reden dan ook niet binnen 90 dagen aan U geleverd hebben kunt U kiezen voor onherroepelijke annulering en krijgt U altijd de volle aanbetaling terug gestort.

tracking2Op het moment dat door U een bestelling wordt geplaatst betalen wij onze producenten direct de volle 100%. Dit doen wij omdat wij onze leveranciers vertrouwen, maar onder andere ook om kosten en tijd te besparen op internationaal betalingsverkeer. Op het moment dat Uw krat / machine verscheept wordt ontvangen wij een zogenaamde Bill of Lading. Dit is een bewijs dat de producten ook daadwerkelijk op het schip geladen staan en onderweg zijn naar Nederland. U kunt desgewenst een kopie opvragen van deze Bill of Lading en de lading live volgen. Komen uw bestellingen per vliegtuig het land binnen dan krijgt U van ons desgewenst een track/trace code.

Doaune , belastingen, invoerrechten en inklaren

Niet iedereen kan zomaar machines importeren vanuit het buitenland. Lasergraaf.nl is door de Nederlandse Douane echter voorzien van de nodige EORI nummering en douane_container_rotterdam_hhheeft directe contacten met bedrijven in de haven van Rotterdam. Als uw machine in de haven van Rotterdam binnen komt zorgen wij voor alle douane documenten, belastingen, invoerrechten, haventransporten, inklaringen en wegtransporten in Nederland. U hoeft hier niets voor te doen, en alle kosten zijn al in uw machine-prijs inbegrepen !

Optie : Afhalen Tilburg

Als uw machine na uitvoerige controle bij Lasergraaf.nl in Tilburg klaar staat kunt U naar Tilburg komen voor de gratis workshop/cursus. Bij elke machine leveren we namelijk uitgebreide training zodat U precies weet hoe U bestanden voor kunt bereiden, hoe de machine veilig werkt en hoe U zelf veilig blijft tijdens gebruik. Ook onderhoud en simpele probleemstellingen uit de praktijk komen aan bod.

Na de training kunt U de machine direct mee nemen. Een busje, kleine aanhanger of ruime station-wagon is daarbij handig.

Optie : Afleveren op uw locatie

Via onze vervoerder bezorgen wij de machine direct bij U aan het bedrijf of aan huis. Alle machines worden aan de straat geleverd. U dient zelf zorg te dragen voor eventueel intern transport. Voor moeilijke situaties (Trappen / smalle deuren etc.) kunnen we speciaal transport regelen. Ons team heeft ruime ervaring met het plaatsen van (vooral erg grote) machines in zeer complexe situaties.

Optie : Afleveren & installeren op uw locatie

Heeft U liever dat de machine naar Uw locatie gebracht wordt, aangesloten wordt en dat de training op uw locatie plaats vindt dan kunt U ook  gebruik maken van onze installatie/training service. Hieraan zijn wat extra kosten verbonden. Neem voor een exacte prijsopgave dan even contact op met ons team.

6 gedachten over “Hoe werkt een bestelling bij lasergraaf.nl ?

 1. Beste medewerkers, we willen graag in onze winkel om vanuit het kantoor en kantine in de winkel te kunnen kijken 6 doorkijkspiegels hebben van 56 x 101 cm. Kunnen jullie die leveren? Wilmo schoenservice, Rat verleghstraat 16, 4815 NZ, Breda

  1. voor maatwerk (spion) spiegels kunt U het beste even een mail sturen : via4321@gmail.com

 2. Beste meneer/mevrouw,

  Voor onze werkplaats zijn we opzoek naar een lasersnijder met de volgende eigenschappen:

  – kan platen bewerken tot minstens 600 x 500 mm

  – kan de volgende materialen snijden:

  – minstens 10 mm dik hout multiplex

  – minstens 2 mm dik hout MDF

  – minstens 5 mm dik kunststof

  – indien mogelijk minstens 2 mm dik metaal

  Ik hoor graag of dit mogelijk is en zo ja, wat de verschillende opties + prijzen zijn.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Sarah Arntz

  De oude Bibliotheek B.V.

  Raam 180
  2611 WP Delft

  T +31 15 240 05 55
  M +31 6 29 20 24 22
  lab@dob-academy.nl

  1. Dag Sarah, onze machines BIANCA en VERA kunnen alles wat je vraagt. Als het formaat ietsje kleiner mag (600×400) dan kun je ook met een IRIS uit de voeten.

 3. Beste

  zijn prijzen vermeldt op de website inclusief btw?

  ik heb ernstige intresse in de iris

  80w

  red dot

  autofocus

  honinggraattafel

  rotatiemodule

  kan ik deze bij jullie werkend komen bekijken eventueel deze zaterdag ?

  mvg

  Greg

  1. Al onze machines staan werkend bij ons in Fablab013 en worden elke dag door onze bezoekers gebruikt. Iedereen is 6 dagen per week welkom om te komen kijken en spelen met de lasermachines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *