Hoe werkt een bestelling bij lasergraaf.nl ?

Hoe werkt je bestelling bij Lasergraaf.nl ?

Nadat je een keuze hebt gemaakt op de website , in de showroom , of in onze werkplaatsen volgt meestal eerst een offerte. Deze offerte wordt digitaal verzonden naar je e-mail adres. Op de offerte staan nog diverse opties die je wel of niet kunt kiezen bij de levering van je machine(s).

Factuur aanmaken

Je kunt de offerte online goedkeuren door de link te volgen in de e-mail en de offerte met de muis te ondertekenen. Daarna wordt er automatisch een factuur voor je aangemaakt en wordt deze verzonden naar je e-mail adres. Je bestelling is nu definitief en de order is in het systeem geplaatst.

aanbetalen

Zodra je de aanbetaling overgeboekt hebt die in de factuur staat (meestal 50%) begint de klok te lopen en gaan we hard aan het werk om je machine klaar te maken. Als het een levering uit voorraad is dan staat je machine meestal de volgende dag al klaar. Als de machine op maat gebouwd wordt is de levertijd ongeveer 8 tot 14 weken **.

afleveren van machines

Heb je afgesproken om de machine zelf af te komen halen dan kun je met je busje, aanhanger of vrachtwagen naar onze Showroom in Hilvarenbeek komen en wordt de machine daar (eventueel met heftruck) geladen.

Lossen en uitpakken

Hebben we samen afgesproken dat wij de machine komen brengen dan staat onze chauffeur uiteraard stipt op tijd voor de deur. Kleine machines worden met laadklep aan de straatzijde gelost. Grote machines worden in overleg op de vrachtwagen geleverd. We maken dan afspraken over hoe de machine gelost wordt. Uitpakken doe je daarna meestal zelf.

gratis training

Bij het afhalen van je machine bij onze showrooms ontvang je altijd een gratis introductie workshop voor max 4 personen. Je kunt daarna veilig met de machine werken en hebt een basis om zelf verder te leren. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor verdiepingsworkshops, maatwerktrainingen en uitleg op locatie.

aansluiten en inbedrijf stellen

Afmonteren van de machine is tenslotte ook maatwerk en daarover maken we ook samen afspraken. Kleine machines kun je makkelijk zelf aansluiten. Middelgrote en grote machines kunnen in overleg door ons op locatie geinstalleerd worden. Bij grote machines betekent dit dat onze monteur(s) vaak 1 tot 6 dagen op locatie zijn. De monteurs verblijven dan meestal bij een hotel bij je in de buurt.

** Hoewel lasergraaf het hele levertraject beheert en stuurt zijn er tijdens de import procedures momenten die voor vertraging kunnen zorgen waarop lasergraaf geen invloed uit kan oefenen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld douaneafhandeling in de haven van Rotterdam. Als een container door de douane gecontroleerd wordt op drugs, insecten of algemene goederen dan kan er tot 4 weken vertraging optreden in levering. Uiteraard blijft onze 90 dagen-geld terug garantie zelfs dan nog van kracht ….

6 thoughts on “Hoe werkt een bestelling bij lasergraaf.nl ?”

 1. Beste medewerkers, we willen graag in onze winkel om vanuit het kantoor en kantine in de winkel te kunnen kijken 6 doorkijkspiegels hebben van 56 x 101 cm. Kunnen jullie die leveren? Wilmo schoenservice, Rat verleghstraat 16, 4815 NZ, Breda

 2. Beste meneer/mevrouw,

  Voor onze werkplaats zijn we opzoek naar een lasersnijder met de volgende eigenschappen:

  – kan platen bewerken tot minstens 600 x 500 mm

  – kan de volgende materialen snijden:

  – minstens 10 mm dik hout multiplex

  – minstens 2 mm dik hout MDF

  – minstens 5 mm dik kunststof

  – indien mogelijk minstens 2 mm dik metaal

  Ik hoor graag of dit mogelijk is en zo ja, wat de verschillende opties + prijzen zijn.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Sarah Arntz

  De oude Bibliotheek B.V.

  Raam 180
  2611 WP Delft

  T +31 15 240 05 55
  M +31 6 29 20 24 22
  lab@dob-academy.nl

  1. Dag Sarah, onze machines BIANCA en VERA kunnen alles wat je vraagt. Als het formaat ietsje kleiner mag (600×400) dan kun je ook met een IRIS uit de voeten.

 3. Beste

  zijn prijzen vermeldt op de website inclusief btw?

  ik heb ernstige intresse in de iris

  80w

  red dot

  autofocus

  honinggraattafel

  rotatiemodule

  kan ik deze bij jullie werkend komen bekijken eventueel deze zaterdag ?

  mvg

  Greg

  1. Al onze machines staan werkend bij ons in Fablab013 en worden elke dag door onze bezoekers gebruikt. Iedereen is 6 dagen per week welkom om te komen kijken en spelen met de lasermachines.

reageer of stel je vraag hier :

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.