een lasermachine huren voor eigen werkjes en producties

Fablab013 Laser machines per uur huren – eventueel met begeleiding !

Bij ons huur je eenvoudig per uur

Heb je een lasersnijder nodig maar weet je nog niet precies hoe het werkt, of wil je je eigen producten maken, maar is de aanschaf van een eigen machine nog een brug te ver ? We hebben de oplossing voor je !

In de werkplaats van Lasergraaf Hilvarenbeek kun je een breed assortiment lasermachines ook per uur huren. Van groot formaat multifunctionele CO2 lasers voor honderden verschillende materialen tot ultrasnelle fiber graveer machines voor metalen en zelfs krachtige fiber laser machines voor snijden van staal , RVS en aluminium.

Met begeleiding van een ervaren lab-manager

Helemaal nieuw met lasersnijden, of nog een beetje ontwenning rondom de laser machines ? Geen probleem, je hoeft het niet alleen te doen.

Onze lab-manager staat klaar om je met raad en daad bij te staan als het nodig is. Doe je projecten samen en bouw verder op de jarenlange praktijkervaring van René. Hij kent alle trucjes en kan je tips geven om je eigen werk sneller, mooier of goedkoper te produceren.

inclusief uitgebreide trainingsmogelijkheden

Naast hulp bij je projecten bieden we ook uitgebreide trainingsmogelijkheden om je veiliger en creatiever met lasermachines te laten werken.

Van maatwerk 1 op 1 workshops tot groepen leerkrachten of werknemers, we hebben een programma voor je. Onze cursusleider haakt in op jouw kennisniveau en vult aan waar je hulpvragen zitten. Maatwerk is onze kracht. Geen standaard PowerPoint maar alles gericht op jouw individuele omstandigheden.

Maak direct een afspraak met René en vertel ons hoe hij je kan helpen :

Als U een afspraak wilt maken is het handig om alvast 2 of 3 datas voor te stellen. Onze medewerkers kunnen U dan sneller helpen.