kunnen jullie enkele referenties doorgeven ?

Hoe kunnen we helpen?

kunnen jullie enkele referenties doorgeven ?

U bent hier :
< terug

Soms vragen mensen die geen of weinig ervaring hebben met lasermachines ons nog wel eens of we referenties door kunnen geven.

Als er twijfel is, als U niet de kennis heeft om zelf de kwaliteit en resultaten te herkennen of te beoordelen, of U heeft de mening van een wildvreemde nodig om een beslissing te nemen dan bent U zonder meer nog niet klaar om een lasermachine te kopen.  Lasermachines worden op erg veel verschillende manieren ingezet en elke gebruiker is daarbij uniek. De techniek , de kwaliteit , de kosten en de toepasbaarheid van de machines zelf moeten de doorslag geven, niet de ervaring van een willekeurige gebruiker.

Daarnaast mogen we vanwege de nieuwe wet privacy uberhaupt geen klantengegevens meer doorgeven zonder zeer uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en boekhouding. Dat is een lastig proces en we hebben het al druk genoeg. U leest hier meer over via deze link van de overheid : https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/algemene-informatie-avg/algemene-informatie-avg

Wilt U toch overtuigd worden :  G.Weike heeft een jaaromzet van ruim 1.500.000.000 USD (1.5 miljard) uit verkoop aan lasermachines wereldwijd. Dat zijn al 15 jaar lang erg veel machines, heel veel gebruikers en heel veel praktijkervaring. Dat zegt op zich uiteraard al heel wat, maar op internet zijn uiteraard ook ruim voldoende blogs, fora en referenties te vinden mbt onze service en machines. Uiteraard hebben we in ons netwerk ook in meerdere landen werkende showrooms, kunnen we in overleg demonstratie samples maken , bent U altijd welkom om de fabriek te bezoeken, en staan we op zowat elke toonaangevende vakbeurs wereldwijd. Genoeg informatie dus om een overwogen mening te vormen.

Table of Contents

reageer of stel je vraag hier :

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.