Op alle leveringen van lasergraaf.nl zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Heeft U nog vragen over deze bepalingen dan kunt U voor uw aankoop altijd contact op nemen met ons via : lasergraaf@gmail.com

Algemene bepalingen

Lasergraaf.nl is gevestigd in Tilburg en valt onder Nederlands recht.

Prijzen

Alle prijzen vermeld zijn exclusief 21% b.t.w. – voor intracommunaitaire leveringen dient vooraf contact opgenomen te worden met klantenservice : lasergraaf@gmail.com voor een offerte met 0% b.t.w.

Levering

Goederen worden berekend en geleverd vanaf werkplaats Tilburg of Hilvarenbeek. Verzendkosten (indien van toepassing) worden berekend vanaf Tilburg en worden weergegeven tijdens check-out.

Loodshuur

Wanneer machines gereed gemeld worden voor afhalen of levering kunnen machines de eerste 7 kalenderdagen gratis in de loods of showroom bewaard blijven. Na deze 7 kalenderdagen geldt een loodshuur tarief van 5 Euro per m2 per dag voor tijdelijke opslag van machines.

Garantie

Lasergraaf heeft geen kleine lettertjes maar conformeert zich gewoon aan het standaard Nederlands (en waar van toepassing Europees) garantie-recht. Uw rechten en plichten worden dan ook uitvoerig beschreven in het burgerlijk wetboek. Mocht U onverhoopt een beroep moeten doen op garantie dan dient U de onderdelen, toebehoren, en alle machines tot 500 Kg kosteloos te retourneren aan ons service-center te Hilvarenbeek. Eventuele verzendkosten zijn daarbij voor uw rekening. Voor machines die U zelf af heeft gehaald geldt altijd een carry-in garantie. U dient de apparaten en machines kosteloos aan te bieden bij het service center waar U de machines afgehaald heeft.

De volgende slijtdelen vallen NIET onder garantie en zijn alleen gegarandeerd tegen DOA (dead on arrival) bij betaalde levering.

  • laserbuizen
  • tandriemen
  • spiegels
  • lenzen
  • laserkoppen incl. lasertips

Glazen laserbuizen worden bij afhalen samen getest en vallen daarna onder geen enkele garantie.

Retourbeleid

Alle machines van lasergraaf.nl zijn maatwerkproducten en worden speciaal voor U, per uw specificaties gebouwd. Het is daarom niet zonder meer mogelijk om machines na aankoop retour te sturen. In speciale gevallen kunnen we na overleg met U besluiten om maatwerkmachines die U wilt retourneren te vermarkten voor U.

Meer informatie over zicht termijnen en retouren vindt U hier :  https://lasergraaf.nl/retouren-en-teruggave-beleid/

Betalingen

Wij accepteren betalingen via Paypal of (internationale) bankoverschrijving.

Translate »
0

Your Cart