aanbiedingen , inruilmachines en showroom modellen

Bij lasergraaf worden jaarlijks erg veel machines verkocht. Soms worden daardoor licht gebruikte machines ingeruild voor upgrades naar grotere modellen. Soms zijn er uitlopende modellen, en soms worden showroom machines met korting aangeboden omdat deze hele lichte gebruikssporen hebben. Bij inruilmachines mag U verwachten dat de machines goed gebruikt zijn. Uiteraard worden deze door de technische dienst geheel nagekeken, schoon gemaakt en van nieuwe slijtdelen voorzien. Showroom modellen zijn altijd zeer gewild. Ze worden zelden gebruikt en dan alleen voor korte demonstraties en ze zijn dus zo goed als nieuw. Aanbiedingen zijn altijd nieuw en tijdelijk goedkoper. Dit kan zijn door bijvoorbeeld plaatsgebrek of vernieuwde modellen.

De machines op deze pagina zijn zeer beperkt in aantallen. Op is dus ook echt op ! Wacht dus niet te lang met besluiten nemen want deze machines zijn natuurlijk geprijsd om snel weg te gaan.

Direct een melding als er nieuwe aanbiedingen zijn ?

Meld je dan aan voor een service melding per e-mail. Je krijgt dan direct een kort berichtje als er nieuwe aanbiedingen toegevoegd worden en je krijgt zo de kans om als 1 van de eersten de beste deals vast te leggen.

inruilmachine : VERA 100 watt – 130×90 cm

Deze machine is ongeveer 1 jaar oud en is bij 1 eigenaar geweest die nu naar het buitenland verhuisd. De machine heeft een werkbereik van 130 x 90 cm. is compleet nagekeken en schoon gemaakt en kan nog heel veel jaren mee.

Wordt compleet geleverd met actieve koelmachine , afzuigventilator , air compressor en software.

tevens voorzien van : red dot , automatische focus , messen-bed , honingraat tafel , dubbele deurbeveiligingen , laser-on signalering , digitale mA display met diagnostic etc. etc.

normaal Eu 8.900,- / meeneemprijs nu : Eu 5.400,- ex btw

VERKOCHT

neem snel contact op met : rene@lasergraaf.nl

HEPA filter installatie – 2400 m3 per uur

Deze HEPA filter unit zit nog NIEUW in de verpakking en was verkeerd besteld. Dit is een unieke kans om een krachtige filter unit aan te schaffen voor je laser installatie of machine park.

Uitgevoerd met start/stop systeem en AUTOMATISCH REINIGINGSYSTEEM. Zeer compleet pakket met diverse dure opties ingebouwd.

normaal Eu 6.890,- / meeneemprijs nu : Eu 3.900,- ex btw

neem snel contact op met : rene@lasergraaf.nl

inruilmachine : IRIS 90 watt (110 watt piek) – 60×40 cm

Deze lasermachine werd ingeruild voor een groter model en werkt nog prima. Ze heeft een laserbereik van 60 x 40 cm. en een automatische Z-tafel.

Wordt compleet geleverd met actieve koelmachine , afzuigventilator , air compressor en software.

Tevens voorzien van : automatische focus, elektrische Z-as, honingraat tafel, dubbele deurbeveiligingen, digitale mA display met diagnostic.

Wordt geleverd met nieuwe 90 Watt laserbuis!!

.

normaal Eu 6.495,- / meeneemprijs nu : Eu 3.850,- ex btw

neem snel contact op met : rene@lasergraaf.nl

chiller water tank 10 liter

50 x 10 liter tanks chiller-water met drukfout

deze tanks hebben een drukfout op het label. Zelfde chiller-water, iets andere verpakking. Pak nu 15% korting op elke 20 liter of meer.

Stuur een mail naar chillerwater@lasergraaf.nl om je bestelling door te geven.

Demo fiberlaser machine : LUNA 500 watt – 60×40 cm

Deze fiberlaser snijdt staal tot wel 6 mm dik en RVS tot 1 a 1.5 mm dikte. Zeer hoge precisie en snelheid.

Uitgevoerd met optionele pneumatische klemmen voor het snijden van folies en dunne platen. Tevens compleet geleverd met afzuigventilator, computergestuurde koelmachine, afstandsbediening en software.

meeneemprijs : Eu 17.900,- ex btw

neem snel contact op met : rene@lasergraaf.nl